Σελίδα 1 από 2 12 ΤέλοςΤέλος
Αποτελέσματα 1 μέχρι 10 από 19

Προεπιλογή Let the hammer fall

Όπου hammer, το pc μου...
    (και όχι δεν έχει φάει πτώσεις, απλώς )
    Έχουμε και λέμε...

Το pcάκι μου στεγάζεται πλέον σε ένα Lian Li PC 7 SE-S II και τροφοδοτείται από ένα Etasis 750W Gaming. Μέσα στεγάζονται ένας Opteron 165 πάνω σε μια Asus A8N-SLi Deluxe, με ένα πακέτο από 2x1gb Transcend ddr400 2,5-3-3-8@1T.
    Τις δύσκολες δουλειές της επιτάχυνσης γραφικών και της αποθήκευσης δεδομένων αναλαμβάνουν 2 Asus 8600gt 256mb @ SLi και ένας Seagate 320gb 32mb SATA2 αντίστοιχα. Η επικοινωνία χρήστη-υπολογιστή επιτυγχάνεται μέσω:
    1.Ενός ΜΧ1000 ασύρματου laser ποντικιού και ενός Media Keyboard Elite, αμφότερα Logitech.
    2.Μιας NEC LCD72VM, που δεν διαπρέπει αλλά στέκει αξιοπρεπώς αν μη τι άλλο

Μην παραλείψω τα 2 οπτικά μου drives, NEC 3450 και Lite-ON δεν-ξέρω-τι.

Τέλος, τα λειτουργικά μου στο pc είναι Arch x64 (Ubuntu προσωρινά, ελέω κάποιων προβλημάτων και εργασιών) και sVi$ta x64 $P1

Και όποιος άντεξε να διαβάσει ως το τέλος αυτό το ποστ, συγχαρητήρια...
    Πωλείται hardware (netbook, router, κινητό κλπ)

Quote Αρχικό μήνυμα από Ερνέστο Τσε Γκεβάρα
    Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου. (…) Οι πραγματικοί επαναστάτες δεν κυκλοφορούν με κουκούλες, για έναν επιπλέον λόγο: Γιατί τον καιρό της επανάστασης ο λαός θα πρέπει να αναγνωρίζει στα πρόσωπα των επαναστατών την πρωτοπορία του. Ο λαός δε θεωρεί τιμή του να συναναστρέφεται με κουκουλοφόρους

Προεπιλογή

Δέχομαι συγχαρητήρια Έτσι απο περιέργια αυτό το πράγμα βγάζει πολύ ζέστη? Ειδικά με τις δυο κάρτες η μία πάνω από την άλλη σε εκείνο το σημείο θα βράζεις αυγά

kailor's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    23-06-2008

Προεπιλογή

μπα, καλύτερα να κάνεις μπάρμπεκιου εκει πάνω.....

Προεπιλογή

Είναι που δεν ξέρετε το κουτάκι, έχει 12άρη να φυσάει απευθείας πάνω στις κάρτες, αν και μόνο την μια πιάνει, και η μια είναι στους 45οC και η άλλη στους 67oC

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου. (…) Οι πραγματικοί επαναστάτες δεν κυκλοφορούν με κουκούλες, για έναν επιπλέον λόγο: Γιατί τον καιρό της επανάστασης ο λαός θα πρέπει να αναγνωρίζει στα πρόσωπα των επαναστατών την πρωτοπορία του. Ο λαός δε θεωρεί τιμή του να συναναστρέφεται με κουκουλοφόρους

RealNC's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    26-06-2008

Προεπιλογή

Μπα, οι 8600GT ήταν κορυφή από άποψη θερμοκρασιών. Εμένα εδώ η X1950XT μόνη της είναι, με έναν "tube" ανεμιστήρα 100 κιλά + άλλα 8 ανεμιστήρια μέσα στο PC και φτάνει τους 92 βαθμούς σε βαριά games. Απορώ τι θα γίνει έτσι και βάλω και 2η O_o
    I made Bill Gates a very happy man; I stopped pirating his software: http://www.opensuse.org

CPU: Intel Core i5 2500K. Ψήκτρα: Xigmatek Achilles S1284 HDT. Mainboard: MSI P67A-C43 B3. RAM: Corsair XMS3 4GB (2x2) 1333 9-9-9-24 (TW3X4G1333C9). GPU: GeCube Radeon 4870. Powered by Gentoo Linux 64-bit

Προεπιλογή

Η κάρτα σου με την ψύξη της είναι 2-slot; Γιατί αν είναι όπως την 1950xtx -που είχα και ποτέ δεν κατάφερα να κάνω να δουλέψει στο linux όπως έπρεπε και τελικά την πούλησα- ο αέρας φεύγει προς τα έξω και δεν παραμένει στο κουτί για να πάει και στην άλλη κάρτα, οπότε δεν θα δεις μεγάλη διαφορά

thanos21bsp's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    20-06-2008

Προεπιλογή

παντως το καλο ειναι οτι τις κρυες μερες του χειμωνα δεν θα κρυωνεις...

Candyman's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    26-06-2008

Προεπιλογή

Ωραίος alex. Εγώ σου έχω και κατ'ιδίαν πει ότι έχεις ένα πολύ καλό σύστημα! Το s939 παραμένει αξιόμαχο και σε συνδυασμό με σωστό setup σαν το δικό σου πραγματικά πετάει.

Υ.Γ. Βάλε καμιά φωτό, κανα benchmark.. Αλλά ξέρω.. "μετά την εξεταστική", σωστά;
    AMD Phenom II 955 rev. c3 Black Edition, Asus Crosshair II, Thermalright True Black 120, 8gb DDR2 Kingston HyperX 1066, 2x Gainward GTS450 Golden Sample@sli, 2x WD 500gb AALS 32mb cache RAID-0, 1x Seagate 500gb 7200.11 32mb cache, 1x 500gb WD AAKS 16mb cache, WD My Book 500gb + Lacie silverscreen 500gb, SB X-Fi Platinum, Tt Toughpower 1200w, DVD LG, DVD/RW NEC Labelflash, Coolermaster HAF 932, Acer 2016w widescreen - Powered by Win7 Ultimate x64

Work PC: AMD x2 3800+, Asus A8V Deluxe, 2gb DDR1 Kingston, Gigabyte Radeon 4650 1gb AGP, WD 160gb Caviar & Seagate 160gb@Raid-0, SB Audigy, Tt Toughpower 700w, DVD LG, DVD/RW LG Lightscribe, Acer 19'' widescreen - Powered by Win7 Ultimate

Προεπιλογή

Έτσι για να μην σε έχω πολύ παραπονεμένο, κλόκαρα τις 8600@600/800Mhz και πλέον στο Crysis πιάνω τόσα frames όσα και πριν που είχα κλοκαρισμένο τον Opty.

Candyman's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    26-06-2008

Προεπιλογή

Quote Αρχικό μήνυμα από Nognir View Post
    Έτσι για να μην σε έχω πολύ παραπονεμένο, κλόκαρα τις 8600@600/800Mhz και πλέον στο Crysis πιάνω τόσα frames όσα και πριν που είχα κλοκαρισμένο τον Opty.
    Έτσι μπράβο!
    AMD Phenom II 955 rev. c3 Black Edition, Asus Crosshair II, Thermalright True Black 120, 8gb DDR2 Kingston HyperX 1066, 2x Gainward GTS450 Golden Sample@sli, 2x WD 500gb AALS 32mb cache RAID-0, 1x Seagate 500gb 7200.11 32mb cache, 1x 500gb WD AAKS 16mb cache, WD My Book 500gb + Lacie silverscreen 500gb, SB X-Fi Platinum, Tt Toughpower 1200w, DVD LG, DVD/RW NEC Labelflash, Coolermaster HAF 932, Acer 2016w widescreen - Powered by Win7 Ultimate x64

Work PC: AMD x2 3800+, Asus A8V Deluxe, 2gb DDR1 Kingston, Gigabyte Radeon 4650 1gb AGP, WD 160gb Caviar & Seagate 160gb@Raid-0, SB Audigy, Tt Toughpower 700w, DVD LG, DVD/RW LG Lightscribe, Acer 19'' widescreen - Powered by Win7 Ultimate

Σελίδα 1 από 2 12 ΤέλοςΤέλος

Παρόμοια θέματα

1. Thor's Hammer : Η νέα high-end ψύκτρα της Xigmatek !
    Από Duncan1 στο φόρουμ Cooling (ψύξη)
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταία δημοσίευση: 16-01-2009, 18:05

Ετικέτες θέματος

Bookmarks

Δικαιώματα δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα.
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέες απαντήσεις.
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα συνημμένα.
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • BB code is Σε λειτουργία
  • Smilies are Σε λειτουργία
  • [IMG] code is Σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is Σε λειτουργία
  • Ο κώδικας HTML είναι Εκτός λειτουργίας