| CPUsers.gr στο Facebook Μετα την παρότρυνση του Kailor ανοίγω ένα group στο Facebook... Είναι το επίσημο μας group άρα ελάτε όσοι θέλετε και ανεβάστε ότι θέλετε... Άπλα για να το δείτε πατήστε ΕΔΩ Τελευταία επεξεργασία από spiderdim. 29-01-2010 στις 20:56.  follow me...
 είδες τι κάνει η τεχνολογία και εγώ....  edit: kailor όχι kalior.... Τελευταία επεξεργασία από kailor. 05-11-2008 στις 12:56. -
-
 εχω να μπω στο facebook απο τοτε που το ανοιξα... λολ κατσε να μπω να δω τι γινεται!  follow me...
-
 μπα... αλλα αν θες ανοιξε ενα!  follow me...
-
 Για περάστε ..... Υ.Γ:Εμένα είπες παπού ??? Προτείνω 30 μαστιγώματα στο κέντρο του Ηρακλείου για παραδειγματισμό ....  Προτείνω 30 μαστιγώματα στο κέντρο του Ηρακλείου για παραδειγματισμό .... τα πάθη ΤΟΥ spiderdim προτεινω εγω,,λολ Κατι σε Myspace?
Παρόμοια θέματα Από kailor στο φόρουμ Internet Απαντήσεις: 17 Τελευταία δημοσίευση: 11-04-2011, 15:53 Από s.ghost στο φόρουμ Hacking/Privacy/Security Απαντήσεις: 4 Τελευταία δημοσίευση: 14-12-2008, 00:26 Από Duncan1 στο φόρουμ Hacking/Privacy/Security Απαντήσεις: 13 Τελευταία δημοσίευση: 08-12-2008, 10:50 Από crio στο φόρουμ Internet & δίκτυα Απαντήσεις: 7 Τελευταία δημοσίευση: 01-11-2008, 03:21 Ετικέτες θέματος Δικαιώματα δημοσίευσης - Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα.
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέες απαντήσεις.
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα συνημμένα.
- Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
-
- BB code is Σε λειτουργία
- Smilies are Σε λειτουργία
- [IMG] code is Σε λειτουργία
- [VIDEO] code is Σε λειτουργία
- Ο κώδικας HTML είναι Εκτός λειτουργίας
Όροι Χρήσης | |
Bookmarks