Εδώ θα έλεγα ο καθένας να προτινει κατι για το site που πιστευει οτι θα μας εξυπηρετήση...Εγώ προτίνω να προστεθεί ενας σωστός greeklish translator... Θέλω να πω επισης οτι η ιδέα τα topic που εχουν new post να ειναι κόκκινα ειναι εξαιρετική
I am what i am....STOP trying 2 Define me!!
Το μόνο καλύτερο από μια γυμνή γυναίκα είναι δυο γυμνές γυναίκες.
Το σεξ μεταξύ δύο ανθρώπων είναι ένα ωραίο πράγμα. Μεταξύ πέντε, είναι φανταστικό.
Η βασική διαφορά του σεξ επί πληρωμή και του σεξ δωρεάν είναι ότι συνήθως το πληρωμένο σεξ κοστίζει λιγότερο.
Όταν ένας άντρας λέει πρόστυχα λόγια σε μια γυναίκα, είναι σεξουαλική παρενόχληση. Όταν μια γυναίκα λέει πρόστυχα λόγια σ' έναν άντρα, είναι 4 ευρώ το λεπτό.
εγώ θα έλεγα να φτιάξετε πάνω από όλα τα χρώματα, γιατί σε στραβώνουν. Βάλτε κανένα καινούριο skin. και φτιάξτε πιο καλά τα ποστς με κόκκινα κουμπιά όπως ανέφερε ο staxtis ώστε ο άλλος να καταλαβαίνει ότι υπάρχει καινούριο πόστ.
Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου. (…) Οι πραγματικοί επαναστάτες δεν κυκλοφορούν με κουκούλες, για έναν επιπλέον λόγο: Γιατί τον καιρό της επανάστασης ο λαός θα πρέπει να αναγνωρίζει στα πρόσωπα των επαναστατών την πρωτοπορία του. Ο λαός δε θεωρεί τιμή του να συναναστρέφεται με κουκουλοφόρους
Greeklish translator....και βέβαια. Βρίσκεται ήδη στα σχέδια μας. Skin μπορούμε να βάλουμε όποτε θέλουμε απλά κοιτάμε πρώτα τσεκάρουμε ότι τα πάντα στον τεχνικό τομέα και στις ρυθμίσεις είναι εντάξει. Τι θα λέγατε αν εκεί που έχει την μπάλα δίπλα από κάθε forum (κόκκινη ή μη) να έχουμε εικονίδια αντίστοιχα των κατηγοριών που όταν θα υπήρχε νέο thread θα έχουν πάνω τους πχ ένα "!" ?
Greeklish translator....και βέβαια. Βρίσκεται ήδη στα σχέδια μας. Skin μπορούμε να βάλουμε όποτε θέλουμε απλά κοιτάμε πρώτα τσεκάρουμε ότι τα πάντα στον τεχνικό τομέα και στις ρυθμίσεις είναι εντάξει. Τι θα λέγατε αν εκεί που έχει την μπάλα δίπλα από κάθε forum (κόκκινη ή μη) να έχουμε εικονίδια αντίστοιχα των κατηγοριών που όταν θα υπήρχε νέο thread θα έχουν πάνω τους πχ ένα "!" ?
Αυτό ομολογώ οτι θα μου άρεζε εμένα προσωπικά αλλα μηπώς θα μπορουσες να κανείς ενα απλό screenshot να το δούμε και να σου πούμε ολοι την γνώμη μας?
Αρχικό μήνυμα από kailor
εγώ θα έλεγα να φτιάξετε πάνω από όλα τα χρώματα, γιατί σε στραβώνουν. Βάλτε κανένα καινούριο skin. και φτιάξτε πιο καλά τα ποστς με κόκκινα κουμπιά όπως ανέφερε ο staxtis ώστε ο άλλος να καταλαβαίνει ότι υπάρχει καινούριο πόστ.
+1 το είχα πει και στον Spidy...Όλα καλά αλλα αυτό το κόκκινο....Έντονο πολυ...Κόλλημα ο admin μας !!
Το σεξ μεταξύ δύο ανθρώπων είναι ένα ωραίο πράγμα. Μεταξύ πέντε, είναι φανταστικό.
Η βασική διαφορά του σεξ επί πληρωμή και του σεξ δωρεάν είναι ότι συνήθως το πληρωμένο σεξ κοστίζει λιγότερο.
Όταν ένας άντρας λέει πρόστυχα λόγια σε μια γυναίκα, είναι σεξουαλική παρενόχληση. Όταν μια γυναίκα λέει πρόστυχα λόγια σ' έναν άντρα, είναι 4 ευρώ το λεπτό.
Αυτό ομολογώ οτι θα μου άρεζε εμένα προσωπικά αλλα μηπώς θα μπορουσες να κανείς ενα απλό screenshot να το δούμε και να σου πούμε ολοι την γνώμη μας?
+1 το είχα πει και στον Spidy...Όλα καλά αλλα αυτό το κόκκινο....Έντονο πολυ...Κόλλημα ο admin μας !!
screenshot εάν θές μπορώ να φτιάξω ένα εγώ για να δείτε πως θα έβγαινε ένα καλό εικονίδιο.
Οραία μην το κάνετε κόκκινο, κάντε το μπορντό, πράσινο σκούρο. τέλος πάντων κάτι που θα χτυπάει στο μάτι για να ξέρει ο άλλος ότι υπάρχει καινούριο πόστ.
Kάθε ιδέα-πρόταση είναι ευπρόσδεκτη και σας ευχαριστούμε που συμβάλετε στην βελτίωση του χώρου μας !!!!!!
Οι ιδέες θα εισακουστούν και ελπίζουμε το τελικό αποτέλεσμα να σας ευχαριστήσει ΟΛΟΥΣ !!!!
Και εμείς σίγουροι οτι θα κάνετε το καλύτερο....
Αρχικό μήνυμα από kailor
screenshot εάν θές μπορώ να φτιάξω ένα εγώ για να δείτε πως θα έβγαινε ένα καλό εικονίδιο.
Οραία μην το κάνετε κόκκινο, κάντε το μπορντό, πράσινο σκούρο. τέλος πάντων κάτι που θα χτυπάει στο μάτι για να ξέρει ο άλλος ότι υπάρχει καινούριο πόστ.
Άμα κάνεις εσύ screenshot δεν θα ξέρουμε τι εννοουσε ο Admin... Οσο για το χρώμα...Εννοώ το έντονο κόκκινο εκει που λέει Forum,User CP,Faq....Το άλλο είναι καλό για να βλέπoυμε τα post
PS:Είπαμε αρκετά πιστευω....Ας αφήσουμε τους Admins να κάνουν την δουλειά τους...
greeklish converter θα βαλουμε σιγα σιγα... μην ξεχναμε οτι ανοιξαμε προχτες αλλωστε... Οσο για αυτο που ειπε ο Πανος για τις εικονες ειναι πολυ καλη ιδεα κατα την γνωμη μου και μη συνηθισμένη... Εχουμε βρει ηδη τις εικόνες απλα θελουμε χρονο να γιατι θα αλλλαξει το skin του φορουμ και θελουμε ολα να ταιριαζουν μεταξυ τους
Bookmarks