Mε νέο κουτί πλέον και αέρα δεν άντεχα, έπεσα πάλι στα σκοτεινά μονοπάτια της υδρόψυξης. Το κιτάκι της innovatek μου τα χάλασε πάρα πολύ, αλλά τελικά έκανα πατέντα αλλά μιχάλης και τα έβαλα όλα στο κεντρικό σύστημα.Έβγαλα τα tide water.Έχασα σε απόδοση αρκετά αλλά δεν έχω 800μ σωλήνες πλέον και 2 tide water έτοιμα να διαλυθούν ανά πάσα στιγμή.
AMDMissile Wide Range Weapon.. can y see Bulldozer coming? "H Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της Ελευθερίας και της Ισότητας. Διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα. Την παρανομία ως Ελευθερία. Την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" Ισοκράτης 436π.Χ-338π.Χ Eιμαι noob! (αλλα δεν ξερω τι σημαινει>>..)
Alphacool βάζω, πράσινο σε συνδυασμό με κόκκινους UV σωλήνες είναι τρομερός συνδυασμός, και ειδικά με uv φωτισμό το βράδυ. Όταν το τελειώσω θα βάλω φώτος
Αρχικό μήνυμα από MADKiller7
Οριστε η υδροψυξη μου αυτη την στιγμη στο κουτι που δεν λεω να τελειωσω.
Respect
ΥΓ ΠΟΤΕ μην πάρετε υγρό thermaltake,σε ένα tide water είχα thermaltake και στο άλλο alphacool και σε αυτό με το Tt είχε ένα δάχτυλο κάτω στο ρεζερβουάρ κατάλοιπα.Στο άλλο τίποτα....
Τελευταία επεξεργασία από mihalis2001gr. 28-10-2008 στις 23:00. Αιτία: Αυτόματη ένωση διπλού μηνύματος.
Bookmarks