Geforce GTS 450 προπώληση στην Ευρώπη για 150 ευρώ
Η νέα κάρτα γραφικών της NVIDIA άρχισε να προπωλείται σε διάφορα καταστήματα της Ευρώπης μία εβδομάδα πριν την επίσημη κυκλοφορία της στην τιμή των 150 ευρώ.
previewbreak
Τα χαρακτηριστικά της είναι: • 40nm GF106 chip • 192 CUDA Cores • 4 Polymorph Engines • 783 MHz GPU clock • 1566 MHz shader clock • 128-bit memory interface • 1GB of GDDR5 memory @ 3608 MHz • 6-pin PCIe power connector • dual-DVI, mini HDMI outputs
Τελευταία επεξεργασία από NGF. 06-09-2010 στις 18:02.
Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη για την άγνοιά μου αλλά σε σχέση με την gforce 8800gts η συγκεκριμένη είναι ανώτερη σε επιδόσεις ? (φαντάζομαι πως είναι αλλά έχω χάσει επαφή προ πολλού με τις κάρτες γραφικών)
Ε ναι βρε doc, ειναι δυνατον να μας αφησουν με αντιπροπερσυνα ξινα σταφυλια re-branded??? Φυσικα τιποτα δεν ειναι σιγουρο, κατσε αν δουμε πρωτα κανα review.
Ε ναι βρε doc, ειναι δυνατον να μας αφησουν με αντιπροπερσυνα ξινα σταφυλια re-branded??? Φυσικα τιποτα δεν ειναι σιγουρο, κατσε αν δουμε πρωτα κανα review.
Τωρα που το βλεπω μοιαζει αρκετα με την 260 την παλια την εκδοση... χμ...
Να πω κατι μηπως ειναι καποιο γνωστο rebranding της ΝV? Η μνημη φαινεται να ειναι αρκετα καλη σε επιδοσεις!! DirectX11?
>>128-bit memory interface Tι ειναι αυτο? Ακομα εκει ειμαστε και μιλαμε για desktop συστηματα ετσι! Μου φαινονται too much money τελικα για τοσο λιγα!
Τελευταία επεξεργασία από s.ghost. 07-09-2010 στις 13:26.
AMDMissile Wide Range Weapon.. can y see Bulldozer coming? "H Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της Ελευθερίας και της Ισότητας. Διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα. Την παρανομία ως Ελευθερία. Την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" Ισοκράτης 436π.Χ-338π.Χ Eιμαι noob! (αλλα δεν ξερω τι σημαινει>>..)
Αυτη η καρτουλα θα αξιζε τα λεφτα της αν και μονο αν βγει με single-slot cooler. Φυσικα δεν θα την αγοραζα πριν βγει καποιο συγκριτικο η κατι το οποιο να μας δειχνει σε ποια κατηγορια ειναι αντιστοιχη με του αντιπαλου στρατοπαιδου και αν ειναι σε καλο value for money.
Bookmarks