Για να μην μείνουμε μόνο στα λόγια... .....Ποιοι είναι μέσα για τουρνουά worms reloaded για την Κυριακή?
Αρχικό μήνυμα από King_Of_Cats
Σημερα ειναι Stuxnet και κυνηγαει πυρινικα εργοστασια και εγκαταστασεις, σε λιγο καιρο θα ονομαζεται Skynet, θα ταξιδευει στο χρονο και θα κυνηγαει τη Sarah Connor.
Είμαι και εγώ μέσα. Αν το ζητήσω από το θείο μου, θα μπορέσουμε να ρίξουμε multiplayer; Λέω μήπως μπορεί να στήσει κάποιος server στο pc του μέσα από το παιχνίδι και να μην περάσουμε από steam..
Καταρχάς να συζητήσουμε για την ώρα. τι θα λέγατε κατά τις 5?
King_Of_Cats για καμιά ωρίτσα μόνο άμα ψηθείς.. και γω σε εξεταστική είμαι.. να ξεδωσουμε και λίγο. Οκ πάντως αν δεν θέλησης
Πάνο και εγώ για "lanάκη" στο internet σκεφτόμουν... Θα το κοιτάξω εγώ
Αρχικό μήνυμα από King_Of_Cats
Σημερα ειναι Stuxnet και κυνηγαει πυρινικα εργοστασια και εγκαταστασεις, σε λιγο καιρο θα ονομαζεται Skynet, θα ταξιδευει στο χρονο και θα κυνηγαει τη Sarah Connor.
Εγώ είμαι μια χαρά για τις 5. Νίκο ρίξες μια ματιά αν θες γιατί εγώ αυτή τη στιγμή έχω κάτι δουλίτσες με Linux. Αν γίνεται να στήσεις server χωρίς την παρουσία των κεντρικών servers τότε μια χαρά είμαστε!
Εγώ έχω ετοιμασίες για μετακόμιση και δεν έχω χρόνο. Αύριο έρχεται και ο σύζυγος ^_^. BTW έχω ανοικτό server 24 ώρες, μπορεί κάποια στιγμή να έχω και Serres net Worms Reloaded server
..και μην ξεχνάτε το κανάλι #CPUsers στο GRnet (IRC). Favorite blogs:politikos gammos, Χίλια κομμάτια, Dominator "H ΕΙΖΟ φτιαχνει οθόνες. Οι αλλοι προσπαθούν..." Υπερήφανος που είμαι Σερραίος αλλά πιο υπερήφανος που κρατάω την αξιοπρέπεια και τις υποσχέσεις μου. Ανδρέας. <3 Copyright (c) 2007-2008 Nintendo, Pokemon640, Legendarypokemon.net & soulclaimer(TM). All rights reserved.
Bookmarks