Σελίδα 1 από 3 123 ΤέλοςΤέλος
Αποτελέσματα 1 μέχρι 10 από 26

Θέμα: gta iv probleem

Προεπιλογή gta iv probleem

kalispera paidia..exw agorasei to gta iv gia to pc kai den kserw pws na egkatastisw mods,trainers,cars kai ta loipa..opoios gnwrizei sxetika me to thema kai mporei na mou eksigisei pws tha to kanw..

Προεπιλογή

σύμφωνα με τους κανόνες τα greeklish απαγορεύονται. Αν πατήσεις την ελληνική σημαία εκεί που γράφεις, μπορείς να μετατρέψεις τα greeklish σε ελληνικά.

όσο για τα mods, αν και δεν ξέρω, για δες αυτό: Using Mods In GTA IV.

CM Stacker RC-833 Limited Edition | E5200 WolfDale - CM Hyper Z600 | GigaByte ga-p35-ds3l | 2 x 2gb 800mhz | Sapphire RADEON HD 5850 | TT TR2-470 | Win 7 x64 |

Προεπιλογή

ειμαι καινουργιος και δεν το ηξερα..

Προεπιλογή

Οκ δεν πειράζει. Χρησιμοποίησε όσο μπορείς τον converter και κάνε ότι διορθώσεις χρειαστούνε Τώρα για τα mods δες το link του armored. Αξίζει το modding στο gta

Clopyright's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    27-07-2010

Προεπιλογή

Και μετά δες και εδώ
    "ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ"

Προεπιλογή

ξερω οτι ισως μπορει να ειναι χαζο αλλα δεν βγαζω ακρη για το πως θα το εγκαταστησω..λιγη περισσοτερη βοηθεια.......

Προεπιλογή

Κατι αλλο κιολας..οσο εχω προλαβει να παιξω,το παιχνιδι "σερνεται"!!Κατεβασα την αναλυση και κολλουσε πιο συχνα αλλα ξεκουλλουσε μετα!!Το παιχνιδι το εχω αγορασει αυθεντικο..Δεν ξερω ομως αν εχει και τις δυνατοτητες και το laptop που διαθετω!!
    (Πρεπει να εγκαταστησω και το τελευταιο patch η δεν ειναι αναγκαιο????)

Προεπιλογή

τι hardware έχει το laptop σου ?
    Ati&Nvidia funboy ναι επιλέγω ότι δίνει καλύτερη απόδοση τιμή
    Intel&AMD funboy την εποχή που αγοράζω
    ΑΜD pheno2 x3 720 @ 3,4 default voltage 1,375 scythe ninja2 ******laptop: core I3 @ 2.2 4gb ddr3 @1066
    asus M3A78 chipset 770 sb 700******************************* ati mobility 5650 (1024mb)
    Silverstone strider 750 modular 80+silver ************************************320gb hd 15,6 led screen
    Nvidia Gainward GTX 460 1Gb GS @800 / 1900(3800)
    OCZ reaper 2x2gb @800mhz 1.8v 5-5-5-18
    1x320gb seagate 7200.11 1x500 wd 1x1tb WD!
    HAF 922 +3x12cm Fan

Προεπιλογή

Πες μας τι εξαρτήματα έχει μέσα το laptop κια θα σου πούμε αν παίζει. Τις πληροφορίες αυτές θα τις βρεις στα φυλλάδια του laptop. Σχετικά με το gta είναι μια διαδικασία για να μπει το mod. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ στο gta iv αλλά έχω δοκιμάσει στα προηγούμενα. Τώρα επειδή δεν το έχω καν το παιχνίδι μόνο links μπορώ να δίνω που λένε πως να βάλεις τα mods για αυτό δες το youtube video που λέει οδηγίες.

Προεπιλογή

Λογικα αυτο πρεπει να λες...
    Hardware
    Microsoft Windows 7 Home Premium
    Service Pack 3
    Video Adapter: ATI Mobility Radeon HD 4500 Series
    Video Driver version: 8.14.10.678
    Audio Adapter: Ηχεία (Realtek High Definition Audio)
    Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T6600 @ 2.20GHz
    Εβαλα ενα patch στο παιχνιδι μεσα και δεν ανοιγει ουτε για αστειο το παιχνιδι..Ποσο ασχετος μπορει να ειμαι?? Ελεος!!!!

Σελίδα 1 από 3 123 ΤέλοςΤέλος

Bookmarks

Δικαιώματα δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα.
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέες απαντήσεις.
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα συνημμένα.
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • BB code is Σε λειτουργία
  • Smilies are Σε λειτουργία
  • [IMG] code is Σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is Σε λειτουργία
  • Ο κώδικας HTML είναι Εκτός λειτουργίας