Το ανθρακόνημα τι λέει απο πλευρας επαγωγής θερμότητας; Γιατί μου λέει οτι έχει ντύσει το εσωτερικό με μαύρο ανθρακόνημα....
Συγνωμη αλλα δεν το πιστευω αν δεν δω βιντεακι του κουτιου με ηχο οταν το κτυπησει ελαφρως με το χερι για να ακουσω τον ηχο που βγαζει και να δω αν ειναι οντως ανθρακονημα. Ειμαι λιγακι δυσπιστος επειδη δεν εχω δει ποτε μου κουτιο απο ανρακονηματα και ξερω οτι ειναι πανακριβο να φτιαξει κανεις custom-build carbon fibre case.
Συγνωμη αλλα δεν το πιστευω αν δεν δω βιντεακι του κουτιου με ηχο οταν το κτυπησει ελαφρως με το χερι για να ακουσω τον ηχο που βγαζει και να δω αν ειναι οντως ανθρακονημα. Ειμαι λιγακι δυσπιστος επειδη δεν εχω δει ποτε μου κουτιο απο ανρακονηματα και ξερω οτι ειναι πανακριβο να φτιαξει κανεις custom-build carbon fibre case.
Ki εγώ το ίδιο με εσένα πίστευα μέχριπου το είδα σήμερα. Δεν είναι φτιαγμένο με ανθρακόνημα όπως πίστευα κι εγώ αλλά έχει βάλει στο εσωτερικό αυοκόλλητο με ανθρακόνημα ίδιο με αυτό που βάζουν ορισμένοι στα καπώ των αυτκινήτων....
Τότε μειώνεται το επίπεδο ψύξης γιατί ο ζεστός αέρας βγαίνει πιο δύσκολα έξω. Το κουτί επειδή είναι μεταλλικό βοηθά να βγαίνει έξω η θερμότητα. Αν κρατήσεις τα αυτοκόλλητα, θα έχεις καλούς ανεμιστήρες να πετάνε έξω τον ζεστό αέρα.
Στήθηκε σήμερα το Antec αφού καθαρίστικε και πλήθυκε από τα αυτοκόλλητα. Αθόρυβο δεν είναι καθως ο 20αρης στην οροφή έχει αρκετό γκάζι. Τλικά το ανεμηστηράκι που έλειπε βρέθηκε αλλά όντως δεν χωράει καθώς το κτήνος η 9800GT αρνείται πεισματικά ν αφήσει χώρο πίσω....
Καλοδούλευτο και από εμένα. Όπως είπε και ο TSIF βγάλε καμιά φωτογραφία να δούμε τι παίζει εκεί μέσα! Μπορείς να κάνεις και καμιά παρουσίαση αν θες http://www.cpusers.gr/forumdisplay.php/52
Yeap i will do that tonight! Θα αλλάξω και τον πίσω ανεμιστήρα με έναν 12αρι με led μπλέ, αν καταφέρω και τον ξεχώσω από την ψύκτρα. Τελικά η V8 δεν υπάρχει, θα έρθει από μεσα Σεπτέμβρη πάλι, οπότε πήρα την Xigmatec (12E μου βγήκε με την έκπτωση που μου κάνανε) μέχρι τότε και έχω ήδη κρατήσει την V8. Μέσα στο PC έγινε γενικός καθαρισμος στην καρτα γραφικών και την M/B, από την δε κάρτα γραφικών βρήκα και το πρόβλημα της υπερθερμανσης σε full load. Είχαν φράξει όλες οι ψύκτρες από την σκόνη και δεν έβγαινε καθόλου ζεστος αέρας απο τις πίσω αεροθυρίδες. Μαζί με την σκόνη που έβγαλα μου επιτέθηκε και ένας Τυρανόσαυρος . Τώρα για τακτοποίηση των καλωδίων πέρασα όσα μπορούσα από το δεξί πάνελ του κουτιού, οπότε λύσεις ευπρ΄σδεκτες μόλις δείτε τις φώτο μου...
Bookmarks