Σελίδα 1 από 2 12 ΤέλοςΤέλος
Αποτελέσματα 1 μέχρι 10 από 18

Θέμα: Γνώμες

Clopyright's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    27-07-2010

Προεπιλογή Γνώμες

"ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ"

Προεπιλογή

εγώ θα πήγαινα για το antec γιατί είναι σίγουρα ποιο ποιοτικό από το συγκεκριμένο thermaltake. Βέβαια κινούνται σε διαφορετικές τιμές αυτά τα δύο. Έχεις βρεί το antec ελλάδα;

CM Stacker RC-833 Limited Edition | E5200 WolfDale - CM Hyper Z600 | GigaByte ga-p35-ds3l | 2 x 2gb 800mhz | Sapphire RADEON HD 5850 | TT TR2-470 | Win 7 x64 |

Clopyright's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    27-07-2010

Προεπιλογή

Nαι από έναν φίλο, μου το δίνει στην ίδια τιμή με το άλλο κουτί, αλλα δυστυχώς μου λέει οτι έχει χάσει το κουτί που μπαίνει ο ένας εσωτερικός ανεμιστήρας πίσω από τους δίσκους.
    "ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ"

Προεπιλογή

Το antec και από έμενα. Είναι καλύτερο γενικά εκτός από το μεγαλύτερο βάρος που έχει. Κατά τη γνώμη μου είναι και πιο όμορφο.

Clopyright's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    27-07-2010

Προεπιλογή

Quote Αρχικό μήνυμα από NGF View Post
    Το antec και από έμενα. Είναι καλύτερο γενικά εκτός από το μεγαλύτερο βάρος που έχει. Κατά τη γνώμη μου είναι και πιο όμορφο.
    Kι εγώ σε αυτό κλείνω Πάνο. Αυτό που με "ξενέρωσε" είναι οτι δεν υπάρχει η θήκη του ένα ανεμιστήρα, αν και αυτός ο φίλος λέει οτι με την 9800GT δεν θα μου χωρέσει να τον βάλω και αυτόν.
    "ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ"

Προεπιλογή

Ο ανεμιστήρας που λείπει είναι δηλαδή αυτός που λέμε μπροστινό;

Clopyright's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    27-07-2010

Προεπιλογή

Ο ανεμιστήρας που λείπει είναι δηλαδή αυτός που λέμε μπροστινό;
    Όχι. Μπροστά έχει 2 ανεμηστήρες. Μετά απο το μπροστά μεσολαβούν οι σκληροί με το case τους. Μετά τους σκληρούς έχει άλλον έναν ανεμιστήρα που ψύχει την κάρτα γραφικών και ο οποίος μπαίνει σε μια θήκη. Αυτή η θήκη δηλαδή λείπει, άρα δεν μπορώ να βάλω αυτόν τον ανεμιστήρα.
    "ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ"

Προεπιλογή

Δεν θα είναι πρόβλημα. Το κουτί βλέπω ότι είναι ενισχυμένο από θέμα ψύξης οπότε δεν έγινε τίποτα για ένα ανεμιστήρα. Άλλα κουτιά έχουν μόνο 2 θέσεις (μπρος, πίσω) για μικρούς ανεμιστήρες και μια χαρά τη βγάζεις και με αυτά. Εγώ θα έλεγα να το πάρεις και συμπληρώσεις με τους υπόλοιπους ανεμιστήρες του κουτιού. Είναι τελείως άλλη κλάση κουτιού και αφού το βρίσκεις στην ίδια τιμή, χτύπα το!

Clopyright's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    27-07-2010

Προεπιλογή

Δεν θα είναι πρόβλημα. Το κουτί βλέπω ότι είναι ενισχυμένο από θέμα ψύξης οπότε δεν έγινε τίποτα για ένα ανεμιστήρα. Άλλα κουτιά έχουν μόνο 2 θέσεις (μπρος, πίσω) για μικρούς ανεμιστήρες και μια χαρά τη βγάζεις και με αυτά. Εγώ θα έλεγα να το πάρεις και συμπληρώσεις με τους υπόλοιπους ανεμιστήρες του κουτιού. Είναι τελείως άλλη κλάση κουτιού και αφού το βρίσκεις στην ίδια τιμή, χτύπα το!
    Eλπίζω να λείπει μονο αυτό γιατι ο κολλητος μου εχει την τάση να χάνει τα πάντα.

[ΕDIT] Το ανθρακόνημα τι λέει απο πλευρας επαγωγής θερμότητας; Γιατί μου λέει οτι έχει ντύσει το εσωτερικό με μαύρο ανθρακόνημα....
    Τελευταία επεξεργασία από Clopyright. 28-07-2010 στις 16:21.
    "ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ"

Προεπιλογή

Δεν θα έχεις πρόβλημα θερμότητας. Θα βγαίνει μια χαρά έξω. Εξάλλου για αυτό φροντίζουν και οι ανεμιστήρες. Όσο περισσότερα μου λες για αυτό το κουτί τόσο σου προτείνω να το πάρεις!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤέλοςΤέλος

Παρόμοια θέματα

1. Θέλω γνώμες για την Scythe Shuriken Rev.B
    Από MUL στο φόρουμ Αερόψυξη
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταία δημοσίευση: 09-07-2009, 11:52
  2. αγορα οθονης! ακουω γνωμες
    Από spiderdim στο φόρουμ Οθόνες
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταία δημοσίευση: 30-08-2008, 02:37

Bookmarks

Δικαιώματα δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα.
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέες απαντήσεις.
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα συνημμένα.
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • BB code is Σε λειτουργία
  • Smilies are Σε λειτουργία
  • [IMG] code is Σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is Σε λειτουργία
  • Ο κώδικας HTML είναι Εκτός λειτουργίας