παιδιά κάηκε η κάρτα από το παλίο-ηρωικό pc μου...!! λοιπόν πήγα σε ένα μαγαζί εδώ στην γειτωνία και μου είπε να βάλω την μια 8600 με 512mb! (πάντα για AGP μιλάμε) θα κοστίσει 60ευρώ....το pc το θέλω 99% για ιντερνετ και για ελάχιστο gaming. και εδώ τα ερωτήματα: 1) αξίζει να τα δώσω τα 60ε? 2)επειδή έφαγα το νετ αλλά δεν βρίσκω τα specs της κάρτας καθώς μου βγάζει συνέχεια την pci-express κάρτα μήπως ξέρει κανείς τίποτα?
Ρίχνοντας μια ματιά σε eshop,plaisio και skroutz... αξίζει Η μόνη άλλη αξιοπρόσεχτη κάρτα ήταν αυτή που είναι γύρω στα 75€ μαζί με μεταφορικά..
Προσωπικά θα σου έλεγα να πάρεις μια κάρτα της πλάκας με 30€ γιατί δεν αξίζει τα λεφτά λόγο AGP, αλλά πιθανότατα δεν θα σε καλύπτει, οπότε με χίλια...!
Υ.Γ. αυτά τα λέω με δεδομένο ότι δεν έχεις άλλο κυρίως μηχάνημα έτσι
Αρχικό μήνυμα από King_Of_Cats
Σημερα ειναι Stuxnet και κυνηγαει πυρινικα εργοστασια και εγκαταστασεις, σε λιγο καιρο θα ονομαζεται Skynet, θα ταξιδευει στο χρονο και θα κυνηγαει τη Sarah Connor.
Ρίχνοντας μια ματιά σε eshop,plaisio και skroutz... αξίζει Η μόνη άλλη αξιοπρόσεχτη κάρτα ήταν αυτή που είναι γύρω στα 75€ μαζί με μεταφορικά..
Προσωπικά θα σου έλεγα να πάρεις μια κάρτα της πλάκας με 30€ γιατί δεν αξίζει τα λεφτά λόγο AGP, αλλά πιθανότατα δεν θα σε καλύπτει, οπότε με χίλια...!
Υ.Γ. αυτά τα λέω με δεδομένο ότι δεν έχεις άλλο κυρίως μηχάνημα έτσι
κοίτα έχω λαπτοπ, καινούργιο και μην φανταστείς ότι παίζω πολλά παιχνίδια...κανένα προ και στο τσακίρ κέφι κανένα need for speed όποτε με καλύπτει το λάπτοπ. και έχω στο μυαλό μου την αγορά νέου pc αλλά μας έφαγε η κρίση οπότε θέλω ένα desktop κυρίως για internet αλλά και για παιχνίδια χωρίς να έχω την απαίτηση να παίζει ότι καινούργιο έχει βγει με full ρυθμίσεις
τώρα που το λες :P httx://www.matrixstore.gr/index.php?rel="nofollow" target=products&product_id=174800
με ένα γρήγορο ψάξιμο η 4650 είναι καλύτερη από την 8600(αν είναι η GTS, αλλιώς αν είναι GT ή GS είναι αρκετά καλύτερη). Φυσικά απο την 3650 δεν το συζητάω.
(γράφω httx γιατί αλλιώς γίνετε link και σε πετάει αυτόματα στην αρχική)
Τελευταία επεξεργασία από kalodios. 25-06-2010 στις 01:12.
Σημερα ειναι Stuxnet και κυνηγαει πυρινικα εργοστασια και εγκαταστασεις, σε λιγο καιρο θα ονομαζεται Skynet, θα ταξιδευει στο χρονο και θα κυνηγαει τη Sarah Connor.
η 4650 δεν είναι λίγο μεγάλη για έναν pentium 4? η κάρτα είναι η 8600gt (99%) θα μπορέσει το 400άρι τροφοδοτικό μου να σηκώσει κάρτες όπως οι 4650 και 3650?
από ότι βλέπω 50watt καταναλώνει οπότε δεν τρώει και πολλά watt. αλλά αφού είναι και παλιό παίζουν ρόλο και τα amper.. τώρα αν έχεις και noname τροφοδοτικό και είναι και βαρύ το pc "για την ηλικία του" τότε μπορεί να έχεις πρόβλημα..
πάντως να έχεις στα υπόψιν ότι και οι άλλες δύο στα ίδια watt παίζουν περίπου (+-5)
Κοίτα το αλλά ίσως πρέπει να σκεφτείς το ενδεχόμενο που είπε ο illuminati
το τροφοδοτικό μου είναι ένα 400αρι της fsp μάλλον με καλύπτει. τώρα δε θέλω να πάρω ό,τι βρώ, ξέρω ότι δεν γίνεται να έχω τις τρομερές επιδώσεις αλλά να μπορεί να παίξει και κανένα παιχνιδάκι :P
η 4650 μου φαίνεται μεγάλη για έναν pentium 4 και είναι και πιό ακριβή όποτε μάλλον είμαι ανάμεσα σε 3650 και 8600 (μάλλον είναι gt αλλά μπορεί να είναι και η gts)
Bookmarks