Καλή Ανάσταση λοιπόν με Υγεία και Ευτυχία σε όλους! ΑαααΑαα και καλές μάσες x4 B50
καλή ανάσταση και με προσοχή το αρνάκι να το φάμε και να μη μας φάει... Εφημερεύω και μεθαύριο και θα γίνεται πάλι panic απο καρδιολογικά και παγκρεατίδες.... Λίγο το αρνάκι και τα αλάτια, λίγο το κρασάκι, να φέρουμε και μια "γυροβολιά" (με γεμάτο στομάχι) για το καλό... Δε θέλει και πολύ....
Καλή ανάσταση συμφορουμίτες μου !!!
Καλη ανασταση παιδια με υγεια κ οτι αλλο επιθυμει ο καθενας... Αυτοι που νομιζουν οτι τα ξερουν ολα ενοχλουν εμας που τα ξερουμε.....
Καλή ανάσταση και από μένα!
Αρχικό μήνυμα από
Manuel Calavera Viva la Revolucion!
Χρόνια πολλά σε όλους !!!! Πάω να ετοιμάσω σούβλες αρνιά και τα σχετικά .... φαγητό με το μέτρο και ΟΧΙ ΜΕ ΜΕΤΡΟ !!!!!!!!!! Χαίρομαι που έχουμε stand by δύο ΜΑΧΙΜΟΥΣ γιατρούς συμφορουμήτες !!!!!!
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 6000X2 AMD
1X4 ddr2 800
4870
..και μην ξεχνάτε το κανάλι #CPUsers στο GRnet (IRC).
Favorite blogs:
politikos gammos ,
Χίλια κομμάτια ,
Dominator "H ΕΙΖΟ φτιαχνει οθόνες. Οι αλλοι προσπαθούν..." Υπερήφανος που είμαι Σερραίος αλλά πιο υπερήφανος που κρατάω την αξιοπρέπεια και τις υποσχέσεις μου.
Ανδρέας. <3 Copyright (c) 2007-2008 Nintendo, Pokemon640, Legendarypokemon.net & soulclaimer(TM). All rights reserved.
Παρόμοια θέματα Από kailor στο φόρουμ Internet
Απαντήσεις: 6
Τελευταία δημοσίευση: 01-03-2010, 00:02
Από Staxtis στο φόρουμ Internet
Απαντήσεις: 2
Τελευταία δημοσίευση: 05-03-2009, 14:49
Από spiderdim στο φόρουμ Άλλες ειδήσεις
Απαντήσεις: 21
Τελευταία δημοσίευση: 01-01-2009, 21:01
Από Nikgr στο φόρουμ Σχετικά με το CPUsers
Απαντήσεις: 12
Τελευταία δημοσίευση: 12-09-2008, 15:19
Δικαιώματα δημοσίευσης Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα. Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέες απαντήσεις. Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα συνημμένα. Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας BB code is Σε λειτουργία Smilies are Σε λειτουργία [IMG] code is Σε λειτουργία [VIDEO] code is Σε λειτουργία Ο κώδικας HTML είναι Εκτός λειτουργίας Όροι Χρήσης
Bookmarks