Σελίδα 2 από 3 ΑρχήΑρχή 123 ΤέλοςΤέλος
Αποτελέσματα 11 μέχρι 20 από 24

Προεπιλογή

νταξι προφανως την εχω ηδη κανει την βλακεια μου απ οτι καταλαβα με την υδροψυξη, δεν εχω ασχολιθει ποτε με θεματα ψυξης πατα συμβατικα pcia εφτιαχνα οποτε επαιζα με τις μαμα ψυκτρες ουτε overclocker ειμαι η κατι απλα ετυχε τωρα κ εφτιαξα ενα καλο Pc κ ηταν να παρω το noctua nh-d14 το οποιο ειναι τεραστιο αν το χεται δει, κ πηρε αυτο το συστιματακι το ματι μου κ το τσιμπισα υπεθεσα πως απο την απλη ψυξη με αερα στανταρ θα χει διαφορα η υδροψυξη. ρε τι τραβαμε κ εμεις οι χορευτριες για λιγο νερακι :P
    και το καταλαβα οτι προσπαθει να βοηθησει ο ανθρωπος αλλα οτι εχει πει μεχρι τωρα ειναι ασχετα σε σχεση με αυτα που ρωτησα, κ αυτο που προτεινε αρχικα θεωρειτε λαθος βαση λογικης.
    δεν μπορει καποιος να μου δωσει 2 3 λινκ ρε παιδια απο eshop να μου πει παρε αυτο αυτο κ αυτο κ εισαι κομπλε!
    κ το πως θα το συνδεσω ειναι αλλο θεμα μετα νταξι νομιζω θεμα λογικης ειναι.
    γι αυτο εδω τελικα δεν ειπε καποιος αν ειναι σωστη επιλογι για δευτερο ψυγιακη
    http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?...-12CM-RADIATOR
    Τελευταία επεξεργασία από darksign. 28-03-2010 στις 15:55.

Προεπιλογή

Aπό την στιγμή που άρχισες με το bigwater συνέχισε με αυτό που είπες ώστε να έχεις 1 ψυγείο για το κάθε εξάρτημα που θα ψύξεις .... γιατί το τερατάκι που πήρες θα του πιεί το αίμα και μιλάω για το 975 Xtreme

Βασικά δεν νομίζω να χρειάζεσαι τίποτα ....... θα πρέπει να τα συνδέσεις ξεκινώντας από το Big water στο CPU μετά radiator μετά ΜOTHERBOARD και πάλι πίσω στο Big water ώστε να κλείσει το κύκλωμα....

Αν κάποιος βλέπει κάτι λάθος ας με διορθώσει ....
    Τελευταία επεξεργασία από TSIF. 28-03-2010 στις 16:24.
    .... Ps3 - Lead3R ...

Προεπιλογή

μπα νομίζω πως ξέχασες κάτι... φυσιολογικά όπως το βλέπω με 2 ψυγειάκια πρέπει να πάει κάπως έτσι...
    bigwater
    cpu
    ψυγειάκι 1
    motherboard
    ψυγειάκι 2
    bigwater.

γιατί αλλιώς θα επιστρέφει ζεστό νερό στην cpu μετά την mobo

οποτε φυσιολογικά μάλλον θα χρειαστώ 4 "σφιχτιρια" για τα extra σωληνάκια παίζει k extra σωληνάκι δεν ξέρω αν θα φτάνει αυτό που έχει η συσκευασία k το δεύτερο ψυγειάκι που λέγκα μάλλον αυτό εδώ θα τσιμπήσω
    http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?...-12CM-RADIATOR

τι λέτε k εσείς καλά τα λέω η βλακεια θα κάνω? :P k θα ξενερώσω lol
    Τελευταία επεξεργασία από TSIF. 29-03-2010 στις 00:50. Αιτία: no greeklish please

Προεπιλογή

το bigwater έχει ψυγείο ... οπότε δοκίμασε για αρχή με αυτό που είπα ........
    αν πάρεις κι άλλο ψυγείο θα πάει πολύ ρε συ το κόστος ... και πραγματικά δεν ξέρω αν θα κάνεις την δουλειά που θέλεις ....

μετά την mobo θα πηγαίνει πάλι στο bigwater και θα κρυώνει αφού έχει και εκεί ψυγείο .....
    .... Ps3 - Lead3R ...

Προεπιλογή

xm ναι όντως βασικά καλά λες οποτε έτσι μπορώ να την κάνω την δουλειά με ότι έχει το bigwater μονο 2 "σφιχτιρες" extra θα χρειαστώ για το block τις μητρικής,
    δοκίμασα πριν το σωληνάκι που χει στο bigwater πάνω το block τις μητρικής k σφήνωσε κανονικότατα αν k με το μάτι φαίνεται πως είναι κάπως μικρότερο τις μητρικής από του επεξεργαστή k απότι είδα στο manual τις μητρικής λέει ότι δέχεται σωληνάκια
    "For the waterblocks on the North Bridge heatsink, we recommend tubes with inner diameter of 7.5mm and outer diameter of 10mm."
    του bigwater υποτίθεται ότι είναι 9.5mm
    αλλα αφού σφηνώνει κανονικά θα ναι κομπλέ πιστεύω δεν θα χρειαστεί πατέντα
    νταξή k το κουτάκι που του χω πάρει έχει πάνω του 7 ανεμιστηράκια οποτε θα κυκλοφοράει k κρύος αέρας μέσα στο σύστημα γενικά, θα παρακολουθήσω λίγο τις θερμοκρασίες με το μονο ψυγειάκι k αν είναι θα πάρο το δεύτερο καλά λες.thnx
    Τελευταία επεξεργασία από TSIF. 29-03-2010 στις 01:14. Αιτία: OXI GREEKLISH ..........

Προεπιλογή

περιμένουμε λοιπόν τα αποτελέσματα και τις σχετικές φωτογραφίες

Υ.Γ:Μην ξαναγράψεις με greeklish please .....
    .... Ps3 - Lead3R ...

Προεπιλογή

mpa telika tora pou to vlepo to bigwater den exei psigeio mesa einai mono antlia k doxeio nerou opote den to glytono to deytero psygiaki :P

pro8's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    18-12-2008

Προεπιλογή

τι θερμοκρασιες λες να πιασεις?
    σκοπευεις ν κανεις o/c?
    αν ναι...να ξερεις οτι αυτη η υδροψυξη που εχεις δε θα κανει δουλεια

οσο για την σειρα να θυμησω ..
    αντλια-->ψυγειο-->μπλοκ-->τανκ

Προεπιλογή

o/c oxi den skopeyo na kano
    tora pariggeila k to deytero psigiaki tha to xo se 2 3 meres fysiologika opote tha to stiso.
    gia thermokrasies den ksero alla pisteyo tha nai kalyteres ap oti tha piana me aeropsiksi opote ok eimaste k gia na grafei sto thermaltake oti ypostirizei thn socket ayth shmainei oti kati kanei to ergaleio den pisteyto oti einai toso apotyxia oso to parousiazei o devilcry stin arxi.

Προεπιλογή

αφου δεν κανεις o/c μια χαρα θα εισαι μη μασας

αλλα ρε αδερφαι μου μας εχεις πρηξει τα @@ μετα αγγλοελινικα σου ελεος
    στο χουν πει και τοσες φορες και παλι στα @@σου
    6000X2 AMD
    1X4 ddr2 800
    4870

Σελίδα 2 από 3 ΑρχήΑρχή 123 ΤέλοςΤέλος

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά μητρικής
    Από Underdogg στο φόρουμ Μητρικές
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταία δημοσίευση: 19-11-2010, 00:41
  2. Κουτί και υδρόψυξη
    Από dark22 στο φόρουμ Πωλήσεις
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταία δημοσίευση: 08-11-2009, 18:08
  3. Σφίξιμο-βίδωμα μητρικής στο κουτί
    Από dominator στο φόρουμ Περιφερειακά-Γενικά-Προβλήματα για τα συστήματα
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταία δημοσίευση: 26-04-2009, 17:01
  4. Δείξτε την υδρόψυξη που έχετε!!!
    Από mihalis2001gr στο φόρουμ Υδρόψυξη
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταία δημοσίευση: 28-10-2008, 22:51

Bookmarks

Δικαιώματα δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα.
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέες απαντήσεις.
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα συνημμένα.
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • BB code is Σε λειτουργία
  • Smilies are Σε λειτουργία
  • [IMG] code is Σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is Σε λειτουργία
  • Ο κώδικας HTML είναι Εκτός λειτουργίας