Σελίδα 3 από 4 ΑρχήΑρχή 1234 ΤέλοςΤέλος
Αποτελέσματα 21 μέχρι 30 από 37

Προεπιλογή

Quote Αρχικό μήνυμα από Pokémon640 View Post
    αν το πάμε έτσι τότε εγώ γιατί δεν πλήρωσα 10 με 50Ευρώ στο cpusers.gr για να εγγραφώ και γράφτηκα δωρεάν;
    παλι κοροιδο με επιασαν
    32.99Ευρω εδοσα στο σαιτ με την εγγραφη μου γαμοτο
    6000X2 AMD
    1X4 ddr2 800
    4870

Chris123's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    15-02-2009

Προεπιλογή

Quote Αρχικό μήνυμα από IllUMINATI View Post
    παλι κοροιδο με επιασαν
    32.99Ευρω εδοσα στο σαιτ με την εγγραφη μου γαμοτο
    Αφού δεν σου ζήτησαν φακελάκι πάλι καλά !

Προεπιλογή

Quote Αρχικό μήνυμα από Pokémon640 View Post
    Μην είσαι σίγουρος σε ότι λες, ο ξαδερφός μου είχε χάσει κινητό και το πρώτο πράμα που έκανε ήταν να πάει στην vodafone να του το απενεργοποιήσουν(οπότε ο άλλος έφαγε πόρτα), δεν είναι τυχαίο που η vodafone έχει το δικό της firmware σε ΚΑΘΕ κινητό-σύνδεση και ελέγχει ότι θέλει. 'Όπως και δεν είναι τυχαίο που η wind και η cosmote είναι υποχρεωμένες να έχουν καταγραμμένο το ΙΜΕΙ στην βάση δεδομένων τους για να το κάνουν απενεργοποίηση. Αν δεν το κάνουν τότε ο κάθε ένας έχει δικαίωμα να κάνει εταιρικό παράπονο. Εδώ δεν χρωστάω κάτι στο imei.gr για να τους δώσω τα 3.5Ευρώ από την στιγμή που έχω support και στην motorola και στην wind. Αν θέλει το imei.gr να λέγεται ΣΟΒΑΡΟ site δεν θα έπρεπε να μας τρώει ούτε 1 ευρώ γιατί αν το πάμε έτσι τότε εγώ γιατί δεν πλήρωσα 10 με 50Ευρώ στο cpusers.gr για να εγγραφώ και γράφτηκα δωρεάν;
    Φίλε Pokémon640, η vodafon το έκανε παλιά! Αν συνεχίζει να το κάνει ακόμα δεν το γνωρίζω 100% αλλά θα το ελέγξω! Νομίζω σταμάτησε να παρέχει αυτή την υπηρεσία εδω και 1 χρόνο! Και να συνεχίζει όμως να το κάνει, λειτουργεί μόνο για το δικό της δίκτυο, οπότε και είναι ανούσιο γιατι απλά μπορει να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε άλλο πάροχο και δεν κερδίζεις τίποτα δηλαδη!

Για το firmware ειναι εντελώς άκυρο αυτό που ισχυρίζεσε! Όσο για τις άλλες εταιρίες κρατάνε τα στοιχεία που τους χρειάζονται για να κάνουν αυτές τη δουλειά τους και όχι για σένα (βλέπε αποθηκη, εγγυήσεις κ.α). Για τα υπόλοιπα περί σοβαρότητας δεν τα σχολιάζω καν!

Το σίτε έχει γίνει για να βοηθήσει την επιστροφή του κινητού και όχι να μπλοκάρει, να αχρηστέυσει ή οτιδήποτε παρεμφερεί τέλος πάντων! Δεν είναι τυχαίο ότι αρκετοί χρήστες που έχασαν κάποιο τηλέφωνο το δήλωσαν στο site για να κάνουν γνωστή την απώλεια τους! Όπως και αρκετοί που το καταχώρησαν απο πριν γιατί το βρήκαν ενδιαφέρον και σωστό.

Και τέλος, για τα Windows που έχεις στον υπολογιστη σου έχεις πληρώσει? γιάτι το έκανες αφού υπάρχει και το LINUX? και είναι δωρεάν και ποιο ασφαλές και ....

Δεν προσπαθώ να σε πείσω να το χρησιμοποιήσεις απλά όπως και στο πρώτο μου πόστ αναφέρω πως είναι τα γεγονότα!

Προεπιλογή

ποτέ δεν έχασα κινητό οπότε δεν θα τιμήσω την υπηρεσία .
    και όσο για το λειτουργικό δεν έχω πληρώσει τα 7άρια γιατί παρέχοντε στους φοιτητές δωρεάν από το κράτος σε ορισμένες σχολές και ο μόνος λόγος που τα προτιμώ από τα linux λέγετε DirectX.
    Ati&Nvidia funboy ναι επιλέγω ότι δίνει καλύτερη απόδοση τιμή
    Intel&AMD funboy την εποχή που αγοράζω
    ΑΜD pheno2 x3 720 @ 3,4 default voltage 1,375 scythe ninja2 ******laptop: core I3 @ 2.2 4gb ddr3 @1066
    asus M3A78 chipset 770 sb 700******************************* ati mobility 5650 (1024mb)
    Silverstone strider 750 modular 80+silver ************************************320gb hd 15,6 led screen
    Nvidia Gainward GTX 460 1Gb GS @800 / 1900(3800)
    OCZ reaper 2x2gb @800mhz 1.8v 5-5-5-18
    1x320gb seagate 7200.11 1x500 wd 1x1tb WD!
    HAF 922 +3x12cm Fan

King_Of_Cats's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    02-02-2009

Προεπιλογή

Quote Αρχικό μήνυμα από Venix View Post
    ποτέ δεν έχασα κινητό οπότε δεν θα τιμήσω την υπηρεσία .
    και όσο για το λειτουργικό δεν έχω πληρώσει τα 7άρια γιατί παρέχοντε στους φοιτητές δωρεάν από το κράτος σε ορισμένες σχολές και ο μόνος λόγος που τα προτιμώ από τα linux λέγετε DirectX.
    +1000
    Επιπλεον, αφου καθε φοιτητης δικαουται ολες τις εκδοσεις Windows δωρεαν μεσω MSDNAA γιατι να μην τα προτιμησει??? Ουτως η αλλως προσωπικα θεωρω τα 7 πολυ καλυτερα απο καθε αλλη διανομη MS η open source...

Προεπιλογή

σουρωτήρια είναι αλλά να έχω 2 λειτουργικά δεν ωφελεί αφού τα πάντα τα κάνω από windows ποιος ο λόγος να κάνω reboot συνέχεια για όλα τα υπόλοιπα εκτός παιχνιδιών ?
    Ati&Nvidia funboy ναι επιλέγω ότι δίνει καλύτερη απόδοση τιμή
    Intel&AMD funboy την εποχή που αγοράζω
    ΑΜD pheno2 x3 720 @ 3,4 default voltage 1,375 scythe ninja2 ******laptop: core I3 @ 2.2 4gb ddr3 @1066
    asus M3A78 chipset 770 sb 700******************************* ati mobility 5650 (1024mb)
    Silverstone strider 750 modular 80+silver ************************************320gb hd 15,6 led screen
    Nvidia Gainward GTX 460 1Gb GS @800 / 1900(3800)
    OCZ reaper 2x2gb @800mhz 1.8v 5-5-5-18
    1x320gb seagate 7200.11 1x500 wd 1x1tb WD!
    HAF 922 +3x12cm Fan

King_Of_Cats's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    02-02-2009

Προεπιλογή

ΓΝαι, ειναι σουρωτηρια, αλλα αν ξερεις να στησεις το firewall, να κατεβασεις ενα καλο antivirus κλπ κλπ, ειναι μια χαρουλα... Τεσπα, ξεφευγουμε απο το θεμα.

Chris123's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    15-02-2009

Προεπιλογή

Εγώ ειλικρινά δεν καταλαβαίνω φίλε delete γιατί κάνεις σύγκριση ενός λειτουργικού συστήματος με μια κερδοσκοπική υπηρεσία στο διαδίκτυο . Τι σχέση μπορούν να έχουν προκειμένου να αντιπαρατίθενται ως επιχείρημα ? Δεν νομίζεις ότι είναι λίγο ασύνδετος ο παραλληλισμός σου ?

Προσωπικά όχι απλά δεν έχω πειστεί για τη λογική και την χρησιμότητα της συγκεκριμένης υπηρεσίας (ακόμα και αν δεν αφορούσε σε χρηματικό αντίτιμο) αλλά είμαι και λίγο υποψιασμένος σχετικά με το πόσο γρήγορα βρέθηκε κάποιος για να αντιλογήσει στα όσα καλοπροαίρετα γράφουν οι φίλοι συμφορουμίτες μου .

Προεπιλογή

Quote Αρχικό μήνυμα από Chris123 View Post
    Εγώ ειλικρινά δεν καταλαβαίνω φίλε delete γιατί κάνεις σύγκριση ενός λειτουργικού συστήματος με μια κερδοσκοπική υπηρεσία στο διαδίκτυο . Τι σχέση μπορούν να έχουν προκειμένου να αντιπαρατίθενται ως επιχείρημα ? Δεν νομίζεις ότι είναι λίγο ασύνδετος ο παραλληλισμός σου ?

Προσωπικά όχι απλά δεν έχω πειστεί για τη λογική και την χρησιμότητα της συγκεκριμένης υπηρεσίας (ακόμα και αν δεν αφορούσε σε χρηματικό αντίτιμο) αλλά είμαι και λίγο υποψιασμένος σχετικά με το πόσο γρήγορα βρέθηκε κάποιος για να αντιλογήσει στα όσα καλοπροαίρετα γράφουν οι φίλοι συμφορουμίτες μου .
    Τι εννοείς οτι είσαι υποψιασμένος? Δηλάδή όλα αυτά που γράφουν οι συμφορουμίτες σου είναι καλοπροαίρετα και εγώ έχω κάποιο υποχθόνιο σκοπό? Ναι δεν είμαι ένας τυχαίος χρήστης που μπήκε στο φορυμ και υποστηρίζει την υπηρεσία αυτή! Νομίζω όλοι το καταλαβαίνουν αυτό.

Έδωσα παράδειγμα το λειτουργικό σύστημα για να απαντήσω στον Pokémon640 που είπε ότι έκανε εγγραφή σε αυτό το φορουμ δωρεάν και δεν πλήρωσε τίποτα! Και του απάντησα οτι δεν είναι ΟΛΑ τσαμπα και έφερα σαν παράδειγμα τα windows, τα οποία έχει πληρώσει ΚΑΙ ας υπάρχει και το δωρεάν! Δηλαδή έκανε την επιλογή του!

Να σας ενημερώσω πάραυτα ότι ήδη στην περιοχη της Κρήτης υπάρχουν καταστήματα COSMOTE CORNER, WIND κ.α που με ενδιαφέρον υποστηρίζουν την υπηρεσία! Θα αναρτηθεί και πίνακας με αυτά σύντομα στο site!

Chris123's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    15-02-2009

Προεπιλογή

Αυτό που εννοώ είναι ξεκάθαρο αγαπητέ delete , ας μην παίζουμε με τις λέξεις . Στο thread αναρτήθηκε μια είδηση , σπεύσαμε να την σχολιάσουμε (γιατί άλλωστε να βρισκόμαστε όλοι σε μια διαδικτυακή κοινότητα αν όχι για να συζητάμε και να σχολιάζουμε ) και ξαφνικά βρέθηκε ένας "όχι τυχαίος" χρήστης να προσπαθεί να πείσει για την χρησιμότητα μια ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ διαδικτυακής υπηρεσίας ............

Και για να έχουμε καλό ρώτημα ...... πόσο "μη τυχαίος" χρήστης είσαι ? Έχεις κάποια σχέση με την υπηρεσία αυτή ? Κι αν ναι , δεν θα ήταν καλό να το ξεκαθαρίσεις από την ΠΡΩΤΗ στιγμή για να μην υπάρχουν υπονοούμενα !? Αν είσαι εκ των δημιουργών της υπηρεσίας δεν θα έπρεπε να γράφεις επώνυμα ?

Να με συμπαθάς , αλλά εγώ έτσι έμαθα στη ζωή μου και έτσι πορεύομαι ! Όταν ξαφνικά από το πουθενά πέφτει μέσα σε ένα thread ένας "όχι τυχαίος" χρήστης , το μυαλό μου αρχίζει να στροφάρει προς πολλές κατευθύνσεις και να αναρωτιέμαι ! Δεν είναι άλλωστε κακό αυτό , έτσι δεν είναι ? Φαντάζομαι ότι οι σκεπτόμενοι άνθρωποι είναι χρήσιμοι σε κάθε συζήτηση και όχι τα προσηλυτισμένα προβατάκια !

Να σε ενημερώσω πάραυτα και επί προσωπικού ότι έχω μάθει να αγνοώ τις τάσεις της "μόδας" που συνηθίζουν να μου πλασάρουν , ιδίως οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας . Το ότι υποστηρίζουν την υπηρεσία που συζητάμε με ενδιαφέρον μου κινεί την περιέργεια ακόμη περισσότερο και με βάζει σε σκέψεις ! (ιδίως όταν η προσωπική μου εμπειρία μου έχει δείξει ότι τέτοιες εταιρείες αποσκοπούν 100% στο κέρδος και μάλιστα πολλές φορές με ύπουλες τακτικές).

Σελίδα 3 από 4 ΑρχήΑρχή 1234 ΤέλοςΤέλος

Παρόμοια θέματα

1. Ρολόι ή κινητό;
    Από yanni στο φόρουμ Γενική συζήτηση
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταία δημοσίευση: 01-09-2009, 00:07
  2. Απαντήσεις: 11
    Τελευταία δημοσίευση: 02-07-2009, 13:17
  3. Τι μάρκα κινητό έχετε???
    Από kailor στο φόρουμ Laptop, pda, ppc & κινητή τηλεφωνία κ.α.
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταία δημοσίευση: 20-06-2009, 17:02
  4. H LG υλοποιεί το 4G στα κινητά της!
    Από s.ghost στο φόρουμ Κινητή τηλεφωνία
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταία δημοσίευση: 15-12-2008, 14:28

Bookmarks

Δικαιώματα δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα.
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέες απαντήσεις.
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα συνημμένα.
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • BB code is Σε λειτουργία
  • Smilies are Σε λειτουργία
  • [IMG] code is Σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is Σε λειτουργία
  • Ο κώδικας HTML είναι Εκτός λειτουργίας