Σελίδα 2 από 4 ΑρχήΑρχή 1234 ΤέλοςΤέλος
Αποτελέσματα 11 μέχρι 20 από 37

Προεπιλογή Ερώτηση προς τους moderators και μη!

Για ποιο λόγο έγινε διαγραφή ο λογαριασμός μου και για ποιο λόγο σβήστηκε το πόστ που έκανα?

Θα ήθελα μια εξήγηση διότι από τη μία αφήσατε ένα αναληθές πόστ και σβήσατε το δικό μου πόστ χωρίς κανένα λόγο!

Επίσης στους όρους σας αναφέρεται ότι:

1) Πάντα έχουμε σεβασμό προς τους άλλους χρήστες και σεβόμαστε τις απόψεις τους.
    2) Δεν επιτρέπονται οι μη ευπρεπείς λέξεις. (Βλέπε ποστ Pokémon640: μαλ**κες)

Για πείτε μου κύριοι σε ποιο από τα παραπάνω ενεργήσατε όπως έπρεπε να το κάνετε?

Για πείτε μου κύριοι σε τι παράπτωμα υπέπεσα και διαγράφτηκε ακόμα και ο λογαριασμός μου? Ενώ θα έπρεπε να γίνει ακριβώς το αντίθετο!

Προεπιλογή

δεν νομιζω να εγινε κατι σκοπιμο
    ποτε δεν εχει γινει κατι τετοιο

ασχετα με την αντιπαραθεση ας ηταν και με μοδ
    6000X2 AMD
    1X4 ddr2 800
    4870

Chris123's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    15-02-2009

Προεπιλογή

Ηρέμησε delete , στο παρόν φόρουμ κανένας εκ της διαχειριστικής-συντονιστικής ομάδας δεν έχει δώσει ουδέποτε δείγματα αυταρχισμού . Αυτός είναι και ο λόγος που είμαι τακτικότατος επισκέπτης του . Χθες γινόταν από ότι γνωρίζω εργασίες συντήρησης , ίσως κάτι να συνέβει κατά την διαδικασία .

Προεπιλογή

Quote Αρχικό μήνυμα από delete
    Για ποιο λόγο έγινε διαγραφή ο λογαριασμός μου και για ποιο λόγο σβήστηκε το πόστ που έκανα?

Θα ήθελα μια εξήγηση διότι από τη μία αφήσατε ένα αναληθές πόστ και σβήσατε το δικό μου πόστ χωρίς κανένα λόγο!

Επίσης στους όρους σας αναφέρεται ότι:

1) Πάντα έχουμε σεβασμό προς τους άλλους χρήστες και σεβόμαστε τις απόψεις τους.
    2) Δεν επιτρέπονται οι μη ευπρεπείς λέξεις. (Βλέπε ποστ Pokémon640: μαλ**κες)

Για πείτε μου κύριοι σε ποιο από τα παραπάνω ενεργήσατε όπως έπρεπε να το κάνετε?

Για πείτε μου κύριοι σε τι παράπτωμα υπέπεσα και διαγράφτηκε ακόμα και ο λογαριασμός μου? Ενώ θα έπρεπε να γίνει ακριβώς το αντίθετο!
    Καλησπέρα.

Καταρχήν ζητούμε συγνώμη για την αργή απάντηση μας. Κάναμε πρώτα μια μικρή έρευνα πάνω στο θέμα να δούμε τι έγινε. Δεν έγινε τίποτα σκόπιμο. Απλά φαίνεται να υπάρχει μερική απώλεια δεδομένων και κάποιο μπέρδεμα με τη βάση. Για αυτό και προφανώς σβήστηκε ο λογαριασμός σου όπως και το μήνυμα σου.

Για την ακρίβεια (τα μέλη μπορούν να το επιβεβαιώσουν αυτό) εχτές έβγαλα μια ανακοίνωση ότι το site θα μείνει κλειστό για κάποιες ώρες μέχρι σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες. Η εταιρία hosting μας ενημέρωσε ότι θα πρέπει να κλείσει ο server μας για κάποιες εργασίες τους. Για αυτό και εγώ έβγαλα εχτές την ανακοίνωση. Η ανακοίνωση όμως σήμερα δεν υπάρχει! Χάθηκε και αυτή μαζί με το μήνυμα σου και το λογαριασμό σου. Το μόνο που δικαιολογεί αυτό το πράγμα σε συνάρτηση με τις εργασίες της εταιρίας hosting, είναι ότι υπήρξε κάποια απώλεια δεδομένων.

Πρόκειται για κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί και γενικά δεν συμβαίνει. Τώρα απλά έτυχε.

Βλέπω όμως 2 λογαριασμούς δικούς σου και ενεργούς (εκτός αν έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα και πάλι με τη βάση). Το μόνο που θα ήθελα να μου πεις είναι αν το dimandre είναι το όνομα κατά την πρώτη σου εγγραφή. Αν ναι τότε έχεις αλλάξει το email του dimandre? Αν όπως βλέπω έχεις 2 λογαριασμούς τότε πρέπει να σβηστεί ο ένας οπότε πες μου ποιον θες να κρατήσεις.

Τώρα σχετικά με τα 2 ερωτήματα σου:
    1) Τηρούμε τον κανόνα. Υπάρχει μια μικρή ελαστικότητα βέβαια για να μην χαλιόμαστε άδικα και με το παραμικρό αλλά αν το πράγμα παίρνει διαστάσεις τότε μπαίνουμε στη μέση
    2) Επίσης τηρούμε τον κανόνα. Αλλά και πάλι υπάρχει μια μικρή ελαστικότητα. Δηλαδή αν είναι κάτι μεμονομένο (μια λέξη απλά), όχι τόσο βαρύ και συμβαίνει που και που τότε το αφήνουμε.

Γενικά μπαίνουμε στη μέση όταν πραγματικά χρειάζεται γιατί αν μπαίναμε με το παραμικρό θα ήταν στρατός εδώ μέσα και πάνω από όλα πρέπει να διασκεδάζουμε και να μην χαλιόμαστε άδικα

Το μόνο που θέλω τώρα είναι να μου πεις σχετικά με το ερώτημα που έθεσα πιο πάνω και από εδώ και πέρα ευχόμαστε να μην ξανασυμβεί.

Καλή διαμονή!

Chris123's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    15-02-2009

Προεπιλογή

Χάθηκε ένα ποστ μου από αυτό το thread . Που να θυμάμαι τώρα σε τέτοια ηλικία τι είχα γράψει ? Με καταστρέψατε ...... πως θα το επαναφέρω τώρα ?

Προεπιλογή

Τώρα δεν επαναφέρουμε τίποτα γιατί τώρα είδαμε ότι υπήρχε απώλεια δεδομένων και αν επαναφέρουμε πάλι απώλεια θα έχουμε. Μικρό το κακό όμως. Μάλλον πρέπει να πιεστείς να θυμηθείς τι έγραψες!

Προεπιλογή

Quote Αρχικό μήνυμα από NGF View Post
    Καλησπέρα.

Καταρχήν ζητούμε συγνώμη για την αργή απάντηση μας. Κάναμε πρώτα μια μικρή έρευνα πάνω στο θέμα να δούμε τι έγινε. Δεν έγινε τίποτα σκόπιμο. Απλά φαίνεται να υπάρχει μερική απώλεια δεδομένων και κάποιο μπέρδεμα με τη βάση. Για αυτό και προφανώς σβήστηκε ο λογαριασμός σου όπως και το μήνυμα σου.

Για την ακρίβεια (τα μέλη μπορούν να το επιβεβαιώσουν αυτό) εχτές έβγαλα μια ανακοίνωση ότι το site θα μείνει κλειστό για κάποιες ώρες μέχρι σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες. Η εταιρία hosting μας ενημέρωσε ότι θα πρέπει να κλείσει ο server μας για κάποιες εργασίες τους. Για αυτό και εγώ έβγαλα εχτές την ανακοίνωση. Η ανακοίνωση όμως σήμερα δεν υπάρχει! Χάθηκε και αυτή μαζί με το μήνυμα σου και το λογαριασμό σου. Το μόνο που δικαιολογεί αυτό το πράγμα σε συνάρτηση με τις εργασίες της εταιρίας hosting, είναι ότι υπήρξε κάποια απώλεια δεδομένων.

Πρόκειται για κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί και γενικά δεν συμβαίνει. Τώρα απλά έτυχε.

Βλέπω όμως 2 λογαριασμούς δικούς σου και ενεργούς (εκτός αν έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα και πάλι με τη βάση). Το μόνο που θα ήθελα να μου πεις είναι αν το dimandre είναι το όνομα κατά την πρώτη σου εγγραφή. Αν ναι τότε έχεις αλλάξει το email του dimandre? Αν όπως βλέπω έχεις 2 λογαριασμούς τότε πρέπει να σβηστεί ο ένας οπότε πες μου ποιον θες να κρατήσεις.

Τώρα σχετικά με τα 2 ερωτήματα σου:
    1) Τηρούμε τον κανόνα. Υπάρχει μια μικρή ελαστικότητα βέβαια για να μην χαλιόμαστε άδικα και με το παραμικρό αλλά αν το πράγμα παίρνει διαστάσεις τότε μπαίνουμε στη μέση
    2) Επίσης τηρούμε τον κανόνα. Αλλά και πάλι υπάρχει μια μικρή ελαστικότητα. Δηλαδή αν είναι κάτι μεμονομένο (μια λέξη απλά), όχι τόσο βαρύ και συμβαίνει που και που τότε το αφήνουμε.

Γενικά μπαίνουμε στη μέση όταν πραγματικά χρειάζεται γιατί αν μπαίναμε με το παραμικρό θα ήταν στρατός εδώ μέσα και πάνω από όλα πρέπει να διασκεδάζουμε και να μην χαλιόμαστε άδικα

Το μόνο που θέλω τώρα είναι να μου πεις σχετικά με το ερώτημα που έθεσα πιο πάνω και από εδώ και πέρα ευχόμαστε να μην ξανασυμβεί.

Καλή διαμονή!
    Καλησπέρα και από εμένα. Διαβολική σύμπτωση λοιπόν θα έλεγα και εγώ μιας και έτυχε να γίνει αυτό το περιστατικό αμέσως μετά την απάντηση μου σε αυτό το thread! Εύχομαι να μην σας ξανά τύχει. Μιας και ασχολούμαι με το "είδος" θα έλεγα ότι η εταιρία που σας παρέχει το hosting απλά μετέφερε τα data της βάσης σε άλλο server και το χρονικό διάστημα μεταξύ του backup&restore έφερε αυτό το αποτέλεσμα.

Δεν έχω άλλο λογαριασμό από ότι θυμάμαι στο forum αυτό όποτε μπορείτε να διαγράψετε ότι θεωρείτε λάθος. Και στην πρώτη μου εγγραφή χρησιμοποίησα το παρών username.

Αυτά τα ολίγα.

Προεπιλογή

Quote Αρχικό μήνυμα από Pokémon640 View Post
    Δεν καταλαβαίνω το άλλο, γιατί να πληρώσω αυτούς τους ****ες ενώ μπορώ με το ΙΜΕΙ να πάω η στην motorola η εκεί που έχω την σύνδεσή μου και αυτοί να κανονίσουν να απενεργοποιήσουν την συσκευή; στον άλλο θα είναι ΑΧΡΗΣΤΟ το τηλέφωνο και νεκρό(ούτε να το πουλήσει μετά δεν θα μπορεί ούτε να το δώσει σε service). Ο κάθε ένας να το έκανε αυτό ούτε 1 κινητό δεν θα υπήρχε στο μοναστηράκι η όπου αλλού έχουν κλεμμένα γιατί θα ήταν παντελώς νεκρά.
    Το αν θα βρεθεί είναι άλλο θέμα, το δίκτυο ξέρει που βρίσκεται το τηλέφωνο εφόσον βρίσκεται ανάμεσα σε 3 κεραίες (σε αστικά κέντρα είναι εύκολο δηλαδή).
    Υπόψιν : και αυτός που αγοράζει το κλεμμένο και ας μην το ξέρει, θεωρείται κλεπταποδόχος, μόλις το πάει σε επίσημο service και είναι δηλωμένο πάει αυτόφωρο(μαζί και με τον πωλητή).
    Πάντα να ζητάτε απόδειξη όταν αγοράζετε κινητά.
    Καμία εταιρία στην ΕΛΛΑΔΑ δεν απενεργοποιεί την συσκευή έπειτα από καταγγελία για κλοπή. Η υπηρεσία του συγκεκριμένου σίτε βασίζεται στην συμμετοχή, την ενημέρωση και την βοήθεια όλων των μελών της όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Δίνει επίσης μια δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν γνωστή την απώλεια τους σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας παράλληλα μια πιθανότητα επιστροφής της χαμένης τους συσκευής ή των δεδομένων τους εντελώς ΑΝΩΝΥΜΑ.

Θα δανειστώ μια φράση από τον Pokémon640 που λέει "Ο κάθε ένας να το έκανε αυτό ούτε 1 κινητό δεν θα υπήρχε στο μοναστηράκι η όπου αλλού έχουν κλεμμένα γιατί θα ήταν παντελώς νεκρά." Αν καταχωρήσουμε όλοι τα κινητά μας τότε αν κλαπεί ή χαθεί ένα κινητό θα γνωρίζουμε σε ποιόν ανήκει άμεσα. Έτσι αν κάποιος πάει να μας το πουλήσει τότε θα τρώει πόρτα.

Υπερβολικό? Ίσως, εναλλακτική λύση? ΚΑΜΙΑ

Προεπιλογή

Καλησπέρα και από εμένα. Διαβολική σύμπτωση λοιπόν θα έλεγα και εγώ μιας και έτυχε να γίνει αυτό το περιστατικό αμέσως μετά την απάντηση μου σε αυτό το thread! Εύχομαι να μην σας ξανά τύχει. Μιας και ασχολούμαι με το "είδος" θα έλεγα ότι η εταιρία που σας παρέχει το hosting απλά μετέφερε τα data της βάσης σε άλλο server και το χρονικό διάστημα μεταξύ του backup&restore έφερε αυτό το αποτέλεσμα.
    Όντως πρώτη φορά γίνεται αυτό. Βασικά στον ίδιο server μείναμε απλά υπήρχε κάποιο πρόβλημα και από εκεί ξεκίνησε το όλο θέμα των εργασιών της εταιρίας και μας πήρε και εμάς μαζί. Απλά δεν λέω περισσότερα γιατί μπορεί να θεωρηθεί κακή διαφήμιση ενώ στην πραγματικότητα ότι έγινε θα μπορούσε να συμβεί σε κάθε εταιρία hosting.

Δεν έχω άλλο λογαριασμό από ότι θυμάμαι στο forum αυτό όποτε μπορείτε να διαγράψετε ότι θεωρείτε λάθος. Και στην πρώτη μου εγγραφή χρησιμοποίησα το παρών username.
    Οκ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Θα μείνει και ο άλλος λογαριασμός.

Και πάλι καλώς ήρθες.

Και για να μπω στο θέμα συμφωνώ απόλυτα με τον pokemon640. Καλό θα ήταν να συμβαίνει αυτό αλλά δεν είναι το πρώτο πράγμα το οποίο θα έσωζε αν γινόταν και δεν γίνεται.

Pokemon640's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    03-07-2008

Προεπιλογή

Quote Αρχικό μήνυμα από delete View Post
    Καμία εταιρία στην ΕΛΛΑΔΑ δεν απενεργοποιεί την συσκευή έπειτα από καταγγελία για κλοπή. Η υπηρεσία του συγκεκριμένου σίτε βασίζεται στην συμμετοχή, την ενημέρωση και την βοήθεια όλων των μελών της όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.
    Μην είσαι σίγουρος σε ότι λες, ο ξαδερφός μου είχε χάσει κινητό και το πρώτο πράμα που έκανε ήταν να πάει στην vodafone να του το απενεργοποιήσουν(οπότε ο άλλος έφαγε πόρτα), δεν είναι τυχαίο που η vodafone έχει το δικό της firmware σε ΚΑΘΕ κινητό-σύνδεση και ελέγχει ότι θέλει. 'Όπως και δεν είναι τυχαίο που η wind και η cosmote είναι υποχρεωμένες να έχουν καταγραμμένο το ΙΜΕΙ στην βάση δεδομένων τους για να το κάνουν απενεργοποίηση. Αν δεν το κάνουν τότε ο κάθε ένας έχει δικαίωμα να κάνει εταιρικό παράπονο. Εδώ δεν χρωστάω κάτι στο imei.gr για να τους δώσω τα 3.5Ευρώ από την στιγμή που έχω support και στην motorola και στην wind. Αν θέλει το imei.gr να λέγεται ΣΟΒΑΡΟ site δεν θα έπρεπε να μας τρώει ούτε 1 ευρώ γιατί αν το πάμε έτσι τότε εγώ γιατί δεν πλήρωσα 10 με 50Ευρώ στο cpusers.gr για να εγγραφώ και γράφτηκα δωρεάν;

..και μην ξεχνάτε το κανάλι #CPUsers στο GRnet (IRC).
    Favorite blogs:politikos gammos, Χίλια κομμάτια, Dominator
    "H ΕΙΖΟ φτιαχνει οθόνες. Οι αλλοι προσπαθούν..."
    Υπερήφανος που είμαι Σερραίος αλλά πιο υπερήφανος που κρατάω την αξιοπρέπεια και τις υποσχέσεις μου. Ανδρέας. <3
    Copyright (c) 2007-2008 Nintendo, Pokemon640, Legendarypokemon.net & soulclaimer(TM). All rights reserved.

Σελίδα 2 από 4 ΑρχήΑρχή 1234 ΤέλοςΤέλος

Παρόμοια θέματα

1. Ρολόι ή κινητό;
    Από yanni στο φόρουμ Γενική συζήτηση
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταία δημοσίευση: 01-09-2009, 00:07
  2. Απαντήσεις: 11
    Τελευταία δημοσίευση: 02-07-2009, 13:17
  3. Τι μάρκα κινητό έχετε???
    Από kailor στο φόρουμ Laptop, pda, ppc & κινητή τηλεφωνία κ.α.
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταία δημοσίευση: 20-06-2009, 17:02
  4. H LG υλοποιεί το 4G στα κινητά της!
    Από s.ghost στο φόρουμ Κινητή τηλεφωνία
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταία δημοσίευση: 15-12-2008, 14:28

Bookmarks

Δικαιώματα δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα.
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέες απαντήσεις.
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα συνημμένα.
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • BB code is Σε λειτουργία
  • Smilies are Σε λειτουργία
  • [IMG] code is Σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is Σε λειτουργία
  • Ο κώδικας HTML είναι Εκτός λειτουργίας