Η πιθανότητα να μου κλέψει κάποιος το κινητό είναι τόσο απειροελάχιστη που δεν αξίζει να δώσω τα λεφτά που ζητάει το site για την καταχώρηση των στοιχείων μου . Έτσι κι αλλιώς δεν έχασα ΠΟΤΕ μου συσκευή και δεν πρόκειται να ξεκινήσω το χόμπι τώρα .
Μην το λες γιατρε, ολο και καποιος μπορει να του κλεψουν το κινητο, ειδικα αν βρισκεται σε μεγαλουπολη. Πολυ χρησιμο το βρισκω...
Βρε μια χαρά είναι ! Οι μισοί που γνωρίζω χάνουν τα κινητά τους λες και είναι πασαλειμμένα με βαζελίνη ......... Για μένα είπα .... ότι μου είναι άχρηστο γιατί δεν χάνω ποτέ τίποτα . Είμαι ανίκανος απώλειας ! Μόλις περάσει από την γειτονιά ο κύριος Alzheimer μπορεί να αλλάξει η κατάστασή μου ,αλλά προς το παρόν ....... κρατιέμαι !
Με όλο το σεβασμό kailor , αλλά πόσο δηλαδή θα έπρεπε να ζητάει για να απαλείψουμε το "μόνο" ?
Προσωπικά πιστεύω ότι είναι ένα καλό ποσό που θα μπορούσαν να το έχουν πολύ χειρότερο... Δωρεάν δεν πρόκειται να βρείς, εκτός εάν γράψεις μόνος σου σε ένα χαρτί το imei του κινητού σου και το κρατήσεις σε ένα ασφαλές μέρος...
Τέσπα, προσωπικά δεν πιστεύω ότι είναι πολλά λεφτά αφού πληρώνεται 1α φορά για κάθε ενεργοποίηση διαφορετικού imei.
και άμα θέλετε το κάνετε, δεν είναι ανάγκη να το κάνετε μεγάλο θέμα, γιατί όποιος δεν θέλει δεν γράφεται.....
Εγώ απλώς ανέφερα οτί υπάρχει και αυτή η ιστοσελίδα...
Πάντως όμως κατά την δική μου γνώμη είναι σχεδόν άχρηστο. Σε περίπτωση που χάσεις ένα κινητό και μετά στην σπάνια στην περίπτωση που πέσει στα χέρια κάποιου καλοπροαίρετου ανθρώπου που ΚΑΙ θα είναι πρόθυμος να το ψάξει λίγο, δεν νομίζω να ξέρει καν αυτόν τον αριθμό
Όσο αφορά το κλέψιμο τώρα.. 99,9% άχρηστο μίας και όσοι αγοράζουν κλεμμένα το ξέρουν αλλά και ακόμα και να το αγοράσουν και μετά να το καταλάβουν δεν νομίζω να είναι πρόθυμοι από την στιγμή που το πλήρωσαν να το επιστρέψουν
Για μένα αν βγει κάτι τύπου "άμεσος εντοπισμός" τότε θα αξίζει
Αρχικό μήνυμα από King_Of_Cats
Σημερα ειναι Stuxnet και κυνηγαει πυρινικα εργοστασια και εγκαταστασεις, σε λιγο καιρο θα ονομαζεται Skynet, θα ταξιδευει στο χρονο και θα κυνηγαει τη Sarah Connor.
Δεν καταλαβαίνω το άλλο, γιατί να πληρώσω αυτούς τους ****ες ενώ μπορώ με το ΙΜΕΙ να πάω η στην motorola η εκεί που έχω την σύνδεσή μου και αυτοί να κανονίσουν να απενεργοποιήσουν την συσκευή; στον άλλο θα είναι ΑΧΡΗΣΤΟ το τηλέφωνο και νεκρό(ούτε να το πουλήσει μετά δεν θα μπορεί ούτε να το δώσει σε service). Ο κάθε ένας να το έκανε αυτό ούτε 1 κινητό δεν θα υπήρχε στο μοναστηράκι η όπου αλλού έχουν κλεμμένα γιατί θα ήταν παντελώς νεκρά. Το αν θα βρεθεί είναι άλλο θέμα, το δίκτυο ξέρει που βρίσκεται το τηλέφωνο εφόσον βρίσκεται ανάμεσα σε 3 κεραίες (σε αστικά κέντρα είναι εύκολο δηλαδή). Υπόψιν : και αυτός που αγοράζει το κλεμμένο και ας μην το ξέρει, θεωρείται κλεπταποδόχος, μόλις το πάει σε επίσημο service και είναι δηλωμένο πάει αυτόφωρο(μαζί και με τον πωλητή). Πάντα να ζητάτε απόδειξη όταν αγοράζετε κινητά.
Τελευταία επεξεργασία από Pokemon640. 05-03-2010 στις 02:19.
..και μην ξεχνάτε το κανάλι #CPUsers στο GRnet (IRC). Favorite blogs:politikos gammos, Χίλια κομμάτια, Dominator "H ΕΙΖΟ φτιαχνει οθόνες. Οι αλλοι προσπαθούν..." Υπερήφανος που είμαι Σερραίος αλλά πιο υπερήφανος που κρατάω την αξιοπρέπεια και τις υποσχέσεις μου. Ανδρέας. <3 Copyright (c) 2007-2008 Nintendo, Pokemon640, Legendarypokemon.net & soulclaimer(TM). All rights reserved.
Bookmarks