Σελίδα 1 από 2 12 ΤέλοςΤέλος
Αποτελέσματα 1 μέχρι 10 από 15

Προεπιλογή Cooler Master 690 II Advanced

Ίσως από τα ποιο εντυπωσιακά οικονομικά κουτιά που έχω δει...με προδιαγραφές που θα ζήλευαν πολλά ακριβότερα του.Τιμή???Μόνο 89ε...

Ένα video review θα σας πείσει ότι έχω δίκιο

x4 B50

Melkon's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    08-09-2008

Προεπιλογή

Φαινεται αρκετα καλο...

My

Pokemon640's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    03-07-2008

Προεπιλογή

Τα μόνα μείον που βρίσκω είναι ότι δεν δέχεται Extended ATX μητρικές και δεν έχει τερματικά για full μήκους κάρτες, όπως το είδα λογικά θα παίρνει έστω τις μεγάλες κάρτες (GTX295 η 5970)
    Για normal χρήση καλό είναι.

..και μην ξεχνάτε το κανάλι #CPUsers στο GRnet (IRC).
    Favorite blogs:politikos gammos, Χίλια κομμάτια, Dominator
    "H ΕΙΖΟ φτιαχνει οθόνες. Οι αλλοι προσπαθούν..."
    Υπερήφανος που είμαι Σερραίος αλλά πιο υπερήφανος που κρατάω την αξιοπρέπεια και τις υποσχέσεις μου. Ανδρέας. <3
    Copyright (c) 2007-2008 Nintendo, Pokemon640, Legendarypokemon.net & soulclaimer(TM). All rights reserved.

Chris123's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    15-02-2009

Προεπιλογή

Μια χαρά είναι το κουτί , έξυπνα κατασκευασμένο , ευρύχωρο , έχει θέσεις ΚΑΙ για σκληρούς 2.5 ιντσών , θέσεις για ανεμιστήρες και στα πιο απίθανα σημεία , καλό cable managment ......... αλλά γιατί ρε παιδιά τόση εμμονή με την σκοτοδίνη και τη μαυρίλα ............. τόσο μαύρο ούτε δυσκοίλιος επιχειρηματίας δεν θα επέλεγε . Είπαμε ότι το total black είναι cool και fashion statement αλλά κάπου το έχουμε παρακάνει με τα pc cases .
    Ένα κουτί δεν είναι επαγγελματικό ή ποιοτικό ή "ανώτερο" επειδή έχει total black χρώμα . Πολύ πασέ και πολύ κλισέ σαν ιδέα .
    Για τα χαρακτηριστικά που "πουλάει" μου αρέσει ...... για το στυλ που προσπαθεί να περάσει δεν μου αρέσει καθόλου , είναι σαν χιλιοπαιγμένη ταινία .

Προεπιλογή

Chris123 Αυτό ίσως σου αρέσει καλύτερα !Αν κρίνω από το προηγούμενο, θα υπάρξει και σε αυτό ίσως άλλος χρωματισμός.
    Όπως και να έχει μιλάμε για ένα κουτί τον 89ευρώ..Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι ανάλογο αλλά εγώ πρώτη φορά βλέπω τόσα Plus σε αυτή την κατηγορία κουτιών
    Τελευταία επεξεργασία από DevilCry. 31-01-2010 στις 08:38.

x4 B50

Προεπιλογή

Quote Αρχικό μήνυμα από Chris123 View Post
    Μια χαρά είναι το κουτί , έξυπνα κατασκευασμένο , ευρύχωρο , έχει θέσεις ΚΑΙ για σκληρούς 2.5 ιντσών , θέσεις για ανεμιστήρες και στα πιο απίθανα σημεία , καλό cable managment ......... αλλά γιατί ρε παιδιά τόση εμμονή με την σκοτοδίνη και τη μαυρίλα ............. τόσο μαύρο ούτε δυσκοίλιος επιχειρηματίας δεν θα επέλεγε . Είπαμε ότι το total black είναι cool και fashion statement αλλά κάπου το έχουμε παρακάνει με τα pc cases .
    Ένα κουτί δεν είναι επαγγελματικό ή ποιοτικό ή "ανώτερο" επειδή έχει total black χρώμα . Πολύ πασέ και πολύ κλισέ σαν ιδέα .
    Για τα χαρακτηριστικά που "πουλάει" μου αρέσει ...... για το στυλ που προσπαθεί να περάσει δεν μου αρέσει καθόλου , είναι σαν χιλιοπαιγμένη ταινία .

Αυτό ''γιατρεύετε'' Modding therapy (ΤSIF pc) ............... Devilcry project
    όσο για το κουτάκι είναι ΠΑΡΑ πολύ καλό για την τιμή του ... και μάλιστα ''πραγματικό'' μια και το έχει και το ΠΛΑΙΣΙΟ..........
    .... Ps3 - Lead3R ...

Chris123's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    15-02-2009

Προεπιλογή

Είδατε βρε συμφορουμιτουλινία μου ? Λίγο χρωματάκι έβαλε ο TSIF (aka αρχηγός) και αμέσως ζωντάνεψε το κουτάκι . Και να πω ότι την σήμερον δεν έχουμε υψηλή τεχνολογία στα χρώματα ?
    Συγγνώμη κιόλας αν είμαι λίγο κουραστικός με το θέμα αυτό αλλά είμαστε νέοι άνθρωποι (δεν θέλω σχόλια) , αυτά τα κατάμαυρα κουτιά είναι λιγουλάκι overkill σαν statement ....

DevilCry , το λευκό είναι πιο φωτεινό , σίγουρα μου φτιάχνει τη διάθεση πιο πολύ .

Πολύ εκτιμώ ότι έχει έτοιμη θέση για 2.5 ίντσες σκληρό δίσκο .
    +10 γιαυτό , άλλα +10 για το cable management και +5 για τους ανεμιστήρες , αν και προσωπικά ποτέ μου δεν χρειάστηκα ΤΟΟΟΟΟΣΟΥΣ πολλούς , -5 για την θέση του τροφοδοτικού , -2 για τα άσχημα ποδάρια του ......

icsd08063's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    08-10-2010

Προεπιλογή

Quote Αρχικό μήνυμα από DevilCry View Post
    Chris123 Αυτό ίσως σου αρέσει καλύτερα !Αν κρίνω από το προηγούμενο, θα υπάρξει και σε αυτό ίσως άλλος χρωματισμός.
    Όπως και να έχει μιλάμε για ένα κουτί τον 89ευρώ..Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι ανάλογο αλλά εγώ πρώτη φορά βλέπω τόσα Plus σε αυτή την κατηγορία κουτιών
    Διαθέτω το ίδιο ακριβώς στην έκδοση Pure Black -> εδώ.
    Διαθέτει και side window (το αναφέρω γιατί στην φωτογραφία δεν παρουσιάζεται έτσι).

Είναι πολύ πολύ ευρύχωρο, tool-free κατασκευή, εξαιρετικός αερισμός και ψύξη των υποσυστημάτων και συνάμα, πολύ όμορφο. Επιπλέον, είναι εξ'ολοκλήρου βαμμένο μαύρο (ακόμη και όλο το εσωτερικό του).

Προεπιλογή

Καλώς ήρθες!

Το κουτάκι είναι όντως πολύ καλό. Ξέρει τι κάνει η Coolermaster . Αν έχεις χρόνο και όρεξη θα μπορούσες να το κάνεις ακόμα και παρουσίαση.

icsd08063's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    08-10-2010

Προεπιλογή

Quote Αρχικό μήνυμα από NGF View Post
    Καλώς ήρθες!

Το κουτάκι είναι όντως πολύ καλό. Ξέρει τι κάνει η Coolermaster . Αν έχεις χρόνο και όρεξη θα μπορούσες να το κάνεις ακόμα και παρουσίαση.
    Yeap. Σκοπεύω μέσα στην εβδομάδα και επι ευκαιρείας των αργιών που θα έχουμε να γίνει μία mini παρουσιάση όλου του PC.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤέλοςΤέλος

Παρόμοια θέματα

1. Cooler Master Quiz...κερδίστε υπέροχα δώρα!
    Από mihalis2001gr στο φόρουμ Κληρώσεις
    Απαντήσεις: 160
    Τελευταία δημοσίευση: 12-06-2009, 02:39
  2. Vizo Luxon Advanced review
    Από mihalis2001gr στο φόρουμ Reviews
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταία δημοσίευση: 06-02-2009, 02:54
  3. Η Cooler Master λανσάρει το Storm Sniper gaming case
    Από KING_OF_O/C στο φόρουμ Cases (κουτιά υπολογιστή)
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταία δημοσίευση: 19-01-2009, 02:53
  4. Cooler Master Sileo 500 case
    Από Duncan1 στο φόρουμ Cases (κουτιά υπολογιστή)
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταία δημοσίευση: 08-12-2008, 16:31

Ετικέτες θέματος

Bookmarks

Δικαιώματα δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα.
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέες απαντήσεις.
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα συνημμένα.
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • BB code is Σε λειτουργία
  • Smilies are Σε λειτουργία
  • [IMG] code is Σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is Σε λειτουργία
  • Ο κώδικας HTML είναι Εκτός λειτουργίας