Γεια σας παιδια! προσφατα εκανα μια αγορα. μια sony bravia τηλεοραση! καποιοι πιθανος να γνωριζουν για το applicast,ενα καινουργιο μενου της sony στις τηλεορασεις που εχεις καποια widgets k κατι τετοια... ειναι ενα widget που λετε που μεσω internet και με RSS feeds βλεπεις να νεα απο διαφορα σιτε! αυτο που θελω να με βοηθεισετε ειναι τι λινκ πρεπει να βαλω εκει για να μου προβαλει τους RSS του cpusers!
Το CPUsers δεν έχει μόνο ένα RSS link. Για κάθε forum του υπάρχει και από ένα RSS link ώστε να παρακολουθείς μόνο εκείνο το forum η αλλιώς υπάρχει και το γενικό RSS link που σε ειδοποιεί για όλα τα forums.
AMDMissile Wide Range Weapon.. can y see Bulldozer coming? "H Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της Ελευθερίας και της Ισότητας. Διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα. Την παρανομία ως Ελευθερία. Την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" Ισοκράτης 436π.Χ-338π.Χ Eιμαι noob! (αλλα δεν ξερω τι σημαινει>>..)
@NGF και στα 2 που μου εδωσες μου βγαζει τα εξης: Αδυνατη η προβολη των περιεχ. RSS. Ο λογος ειναι: -Η μορφοπ. δεν ειναι εγκυρη. -το τροφ. RSS δει ειναι κωδικοποιημενο ως UTF-8.
@s.ghost γυρω στα 700 βγηκε...32αρα ειναι, full HD, 4 HDMI, διαβαζει usb και σκληρους, Applicast...κ αλλα που δεν θιμαμε...
Ναι το forum έχει κωδικοποίηση ISO-8859-7 και όχι UTF-8 οπότε μάλλον για αυτό σου βγάζει αυτό το πράγμα. Το widget έχει καμιά ρύθμιση κωδικοποίησης πουθενά? Δεν έχω ιδέα γιατί δεν έχει πέσει και ποτέ τέτοιο εργαλείο στα χέρια μου!
Bookmarks