Όσοι έχετε αντικαταστήσει τις κλασικές μπαταρίες με επαναφορτιζόμενες ίσως να γνωρίζετε ότι η Sanyo είναι από τις μεγαλύτερες δυνάμεις στον χώρο με εξαιρετικής ποιότητας και απόδοσης μπαταρίες. Σε τελευταία της ανακοίνωση η εταιρία μας ενημερώνει ότι η σειρά eneloop ανανεώνεται με νέα μοντέλα τα οποία προσφέρουν αυξημένη διάρκεια ζωής αφού μπορούν να επαναφορτιστούν μέχρι και 1500 φορές, δεν χάνουν την φόρτισή τους με την πάροδο του χρόνου καθώς και άλλες βελτιώσεις.
Έχω αντίστοιχο φορτιστή + μπαταρίες (γράφει sanyo) και είμαι πολύ ευχαριστημένος . Στο παρελθόν είχα προμηθευτεί κάποιους άλλους φορτιστές και μπαταρίες , προσφορά από επώνυμο κατάστημα αλλά η απόδοσή τους ήταν θλιβερή . Συγκεκριμένα χρησιμοποιώ τον φορτιστή της sanyo (ο τρίτος στην φώτο) με μπαταρίες Ni-MH 2700 .
Και κάτι άλλο που ξέχασα . Οι Sanyo είναι οι μόνες μπαταρίες που έχω δοκιμάσει που δεν αποφορτίζονται τόσο γρήγορα όταν δεν τις χρησιμοποιείς . (οχι δεν ειμαι πλασιε της Sanyo)
Έχω μπαταρίες Sanyo Twicell από περίπου το 2002 που δεν τις έχω αφήσει να ησυχάσουν. Στις περισσότερες συσκευές δουλεύουν τέλεια με μόνο θέμα στις φωτογραφικές - πράγμα απολύτως λογικό, τόσα χρόνια χρήσης απορώ που ακόμα φορτίζουν. Έχω ήδη πετάξει μια 4άδα Trust που χάλασαν πάνω στους 2-3 μήνες!!!
Bookmarks