λοιπον, παιδια, το μονο αντιβιωτικο που μου κατεβαζε ηταν το avira.το κατεβασε ανακαλυψε 2 trojans και ενα worm τα απομονωσε και ολα λειτουργουν ρoλοι . ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.ως τωρα δεν ειχα αντιβιωτικο, αλλα τωρα θα το κρατησω αυτο. καλο μου φανηκε.εσεις τι λετε;;;δεν ξερω αν εχει σχεση με την ασφαλεια το οτι χρησιμοποιω ασυρματο ιντερνετ.
Οσον αφορά τους ιούς τα ίδια είναι, αλλά υπάρχει η σχεδόν απίθανη περίπτωση να μπει κάποιος στο δίκτυό σου και να υποκλέψει κωδικούς κτλ. Αν το έχεις κλειδωμένο όμως δεν υπάρχει κινδυνος.
ευχαριστω πολυ!!!εγω δανειζομαι απο αλλον ιντερνετ και λεω μηπως ειναι πιο επικινδυνο αυτο και κολλαω ιους.
είναι γιατί μπορεί να κάνει remote attack εύκολα αφού ξέρει IP και είναι στο ίδιο δίκτυο. Επίσης ότι ανταλλάσσεις δεν ξέρεις αν ο ίδιος τα παρακολουθεί. Γιαυτό μην μπαίνεις σε ξένα δίκτυα.
..και μην ξεχνάτε το κανάλι #CPUsers στο GRnet (IRC). Favorite blogs:politikos gammos, Χίλια κομμάτια, Dominator "H ΕΙΖΟ φτιαχνει οθόνες. Οι αλλοι προσπαθούν..." Υπερήφανος που είμαι Σερραίος αλλά πιο υπερήφανος που κρατάω την αξιοπρέπεια και τις υποσχέσεις μου. Ανδρέας. <3 Copyright (c) 2007-2008 Nintendo, Pokemon640, Legendarypokemon.net & soulclaimer(TM). All rights reserved.
Bookmarks