| Νέα μητρική για αναβάθμηση ;Ο Καλησπέρα σας παιδία, για ακόμα μια φορά. Πρόσφατα εδώ στο φορούμ μαζί με όλους, αποφάσισα να πάρω μια ATi 4770. Με λίγα λόγια, άρχισε ν αναβάθμηση ;Ρ. Η μηκτρική μου είναι κάπως παλιά, και ο επεξεργαστής μου επίσης, γιαυτό θα ήθελα μια μιτρική στα 80-100¤, που να υποστιρίζει φυσικά DDR2, SATA II, Να υποστιρίζει Pentium D(αυτόν που έχω τώρα) και τους πιο καινούριους, (Intel Core2 Quad, η και i7, που θα πάρω για αναβάθμηση) και 2 η και 3 PCI-E x16, για να κάνω ενα CF με μια δεύτερη 4770. Εάν πάλι δεν υπάρχει μια μητρική που να υποστιρίζει παλιά, και παράλληλα καινούρια μοντέλα, (γιατι μέχρι να έπαιρνα καινούριο επεξεργαστή, θα ήμουν με Overclock) θα μου πείτε μια που να υποστιρίζει Quad η i7. Ευχαριστώ.!  Λοιπον πρεπει να αποφασισεις γιατι αν θελεις για i7 τοτε δεν θα μπορεις να βαλεις επεξεργαστη για 775 (Quad κτλπ)  αα, ε τότε θα πρέπει να πάρω για Quad, εφόσον ο Pentium D είναι 775... Εγώ θα ήθελα i7.. -
Παρόμοια θέματα Από Duncan1 στο φόρουμ Motherboards (μητρικές) Απαντήσεις: 0 Τελευταία δημοσίευση: 20-05-2009, 09:37 Από KING_OF_O/C στο φόρουμ Motherboards (μητρικές) Απαντήσεις: 2 Τελευταία δημοσίευση: 14-04-2009, 12:35 Από KING_OF_O/C στο φόρουμ Motherboards (μητρικές) Απαντήσεις: 0 Τελευταία δημοσίευση: 30-01-2009, 13:40 Από samplist στο φόρουμ Περιφερειακά-Γενικά-Προβλήματα για τα συστήματα Απαντήσεις: 12 Τελευταία δημοσίευση: 24-12-2008, 10:07 Από Duncan1 στο φόρουμ Motherboards (μητρικές) Απαντήσεις: 5 Τελευταία δημοσίευση: 22-08-2008, 20:19 Δικαιώματα δημοσίευσης - Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα.
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέες απαντήσεις.
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα συνημμένα.
- Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
-
- BB code is Σε λειτουργία
- Smilies are Σε λειτουργία
- [IMG] code is Σε λειτουργία
- [VIDEO] code is Σε λειτουργία
- Ο κώδικας HTML είναι Εκτός λειτουργίας
Όροι Χρήσης | |
Bookmarks