ASUS Triton. Αλλα να της κανεις την τροποποιηση οπου μπαινουν 2 ανεμηστηρακια εμπρος και πισω.
Αρχικό μήνυμα από
King_Of_Cats ASUS Triton. Αλλα να της κανεις την τροποποιηση οπου μπαινουν 2 ανεμηστηρακια εμπρος και πισω.
απο θόρυβο πως παει?φοβάμε αν βάλω και αλλα 2 fan θα ακουγεται πολυ! στο κουτι και στην μητική θα μπαίνει ή θα χτηπάει πουθενα? ειναι και θηρίο!!!!
Δεν νομιζω να εχεις προβλημα με θορυβο... Νομιζω χωραει στην Cooleraster αν δεν βαλεις τα πλαινα ανεμηστηρακια.
τελικά παράγγειλα την ASUS TRITON 88!thanks
Μια χαρά περιμένουμε εντυπώσεις !!!!
η εγκατάσταση παρά οτι χρειάστηκε να βγάλω την μητρική ,ήταν εύκολη! δεν έχω βάλει ακόμα κανέναν extra ανεμιστήρα πάνω στον triton αλλά έχω 2 fan(στο cm 690 ) να ρίχνουν αέρα από πάνω του ! σε default speed ι7 920 (2,66) την έβαλα και έχω σε idle : 39 ,37 , 39, 35 και σε load με prime95 μετά απο 15 λεπτα : 65 ,65 , 63 , 60
Not bad! Αντε καλοδούλευτη!!
Παρόμοια θέματα Από IllUMINATI στο φόρουμ Τροφοδοτικά, UPS, σταθεροποιητές τάσης και ψύξη
Απαντήσεις: 31
Τελευταία δημοσίευση: 04-09-2009, 23:22
Από RealNC στο φόρουμ Αερόψυξη
Απαντήσεις: 99
Τελευταία δημοσίευση: 30-01-2009, 22:11
Από Duncan1 στο φόρουμ Cooling (ψύξη)
Απαντήσεις: 22
Τελευταία δημοσίευση: 16-01-2009, 18:05
Από Duncan1 στο φόρουμ Cooling (ψύξη)
Απαντήσεις: 3
Τελευταία δημοσίευση: 08-11-2008, 21:18
Από Nognir στο φόρουμ Μητρικές
Απαντήσεις: 6
Τελευταία δημοσίευση: 10-07-2008, 02:13
Δικαιώματα δημοσίευσης Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα. Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέες απαντήσεις. Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα συνημμένα. Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας BB code is Σε λειτουργία Smilies are Σε λειτουργία [IMG] code is Σε λειτουργία [VIDEO] code is Σε λειτουργία Ο κώδικας HTML είναι Εκτός λειτουργίας Όροι Χρήσης
Bookmarks