Γεια σας παιδιά θέλω να με κατατοπίσεται σχετικά γιατι δεν ξέρω και πολλα απο αυτά ... Πρόσφατα αγόρασα ενα καινούριο pc: Επεξεργαστής: intel core i7 motherboard : intel DCX58SO GPU: ASUS GTX 285 μνήμες : 6gb (3 x 2gb) kingston
Θέλω να μου πείτε τι προτείνεται να κάνω έχω την stock ψύκτρα της intel αλλα δυο βδομάδες περιπου μετα την αγορά αρχισε να κανει πολυ περισσότερο θόρυβο και να ανεβάζει αρκετα υψηλές θερμοκρασίες... Πείτε μου τι μπορώ να κανω για να μειωθεί λίγο ο θόρυβος και οι θερμοκρασίες και ποια καινουρια ψύκτρα θια μου προτείναται να αγοράσω...
P.S : Όπως σας είπα δεν γνωρίζω και πολλά για αυτά οπότε συγχωρέστε με αν πετάξω καμία κοτσάνα....
Μεχρι 60 - 70 euro... τι πρόβλημα δλδ να υπάρξει αν κατεβάσω τις στροφές?? και πως το κάνω αυτό απο το bios (όπως είπα ειμαι καινούριος σε αυτά οπότε μπορεί και αυτά που ρωτάω να θεωρούνται αυτονόητα) Είναι λογικό όμως ενώ στην αρχή δεν έκανε τόσο θόρυβο τωρα να αυξήθηκε??
γεια σας θα ήθελα λίγη βοήθεια για επιλογή ψυκτρας για intel 920 i7 μεχρι 50¤. ειμαι αναμεσα σε αυτες τις δυο. 1)ASUS TRITON 88 2)Xigmatek Achilles HDT S1284C + adaptor 1366 αν τις έχει δοκιμάσει κανεις με i7 ας πει γνώμες pls
ποιο πολύ ψήνομαι για την achilles αλλα δεν ξέρω αν ειναι τοσο καλή για socket 1366 όσο είναι για socket 775!
Bookmarks