Παιδες εχω ενα προβλημα απο το πουθενα και θελω την βοηθεια σας....
Εχω πλεον am3 μητρικη και την True black 120 απο παλια, οπως ομως γνωριζετε στις amd μητρικες η ψυκτρα δεν μπαινει οπως στις ιντελ... Το θεμα ειναι οτι οι μνημες μου εχουν 5cm υψος και εχω προβλημα
Θα σας δωσω μια εικονα για να δειτε τι συμβαινει με την στοκ.... και μια απο το παλιο μου συστημα για να δειτε πως μπαινει η ψυκτρα σε amd συστημα.
Oπως βλεπετε και οι μνημες που ειχα παλια ηταν ψηλες αλλα η ψυκτρα εφτανε μεχρι το πρωτο slot τωρα λογω μητρικης...φτανει στο δευτερο slot... Τι κανουμε οεο?
Πως θα αλλαξω ψυκτρα ειναι μονοδρομος αλλα τι ψυκτρα να παρω? Εχει κανεις am3 να μου πει εαν εχει παρομοιο προβλημα ή ειναι προβλημα αυτης της μητρικης μονο (λογικα το δευτερο...) λετε η v8 να μου κανει? μπορει να μου μετρησει οποιος την εχει το πλατος και το μηκος στο κατω μερος της?
Τελευταία επεξεργασία από spiderdim. 06-07-2009 στις 21:18.
Το άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να βγάλεις τελείως τα ψυκτράκια των μνημών, και είτε να βάλεις άλλα πιο μικρά είτε να τις αφήσεις με ένα ανεμιστήρα να τις φυσάει.
και εγώ αυτό που είπε ο duncan θα έκανα... πάντως αν είναι να πάρεις ψύχτρα μην πάρεις την ultra-x γιατί κάνει τρομερή φασαρία, ο ανεμιστήρας είναι delta.
Γιατί δεν πας σε κανα πλαίσιο να δοκιμάσεις και την εγκατάσταση επιτόπου αν είναι? Τώρα βέβαια να πουλήσεις και τέτοια κορυφαία ψύκτρα δε λέει...
Άσχετο: εγώ έχω πάρει τη γουμαρο Scythe Zipang η οποία μπορεί να μην είναι Η κορυφαία, αλλα τη διάλεξα μόνο και μόνο επειδή είναι απολύτως αθόρυβη. Ευτυχως χώρεσε χωρίς παρατράγουδα. Δεν έχω AMD όμως, ούτε μνήμες με ψύκτρες.
Hometheater PC: intel Dualcore 5300, 4GB ram, ati 5770 με έξοδο DTS HD master audio και Dolby TrueHD, 3x 2TB WD green Eνισχυτής: Onkyo TX-SR608 TV: Panasonic plasma 50'' Ηχεία: Crystal audio TX-T2-12 5.1
Bookmarks