Ανακαλυψα κατι, δειτε εδω τι βρηκα www.mvps.org/marksxp/WindowsXP/aspdot.php, φρικαρα, τι ειναι και παλι τουτο???!!! Εσβησα εκεινο το λογαριασμο χρηστης, εκανα καλα? Καιλορ, το κουμπι που λες στο πληκτρολογιο δεν δουλευει, μηπος υπαρχει αλλο τροπο? Εκανα σκαναρισμα και δεν υπαρχουν ιους. Το ριμαδι το Μοζιλα καποιες φορες δεν μου ανοιγει οταν κανω κλικ πανω στο εικονιδιο του, να κανω παλι απεγκατασταση????!!!
καλά αφού δεν σου δουλεύει το κουμπί κατέβασε αυτό εδώ το πρόγραμμα, είναι πολύ καλό.
λογικά δεν θα υπάρξει πρόβλημα που διέγραψες τον λογαριασμό χρήστη asp net.. ουτοσάλως δεν το δουλεύεις ποτέ απο ότι κατάλαβα, αλλα και απο όσο θυμάμαι δεν τραβάει καμιά διεργασία απο αυτόν τον λογαριασμό χρήστη.
αυτό που έκανες δεν έχει σχέση με το πρόβλημα σου!
Αρχικό μήνυμα από KING_OF_O/C
και μετά αποθήκευση! αλλά άμα δεν τα καταφέρεις κάνε το παρακάτω!
υπάρχει και πρόγραμμα για αυτήν την δουλειά! κατέβασε το από εδώ http://www.faststone.org/FSCapturerDownload.htm (αυτό που λέει exe) κάνε εγκατάσταση και εισαι οκ! πολύ εύχρηστο πρόγραμμα!
Kailor, η σελιδα που μου εδειξες ειναι φοβερη, εχει πολλα ενδιαφερον προγραμματα, ειδα και Mozilla Portable, ειναι καλο? Μπορω να εμπιστευτω αυτο το site και να κατεβασω οτι με ενδιαφερει? Μπορεις να μου συστηνεις ενα προγραμμα με το οποιο να κανω οργανωση των sites που θελω , με ενδιαφερει πχ να τα βαλω σε φακελους, οπως τα sites που εχουν συνταγες να τα βαλω σε ενα φακελο που θα το ονομασω " Συνταγες" κτλπ. Αυτο το προγραμμα το θελω για το Firefox. King, ευχαριστω που προσπαθεις να με βοηθησεις.
Kailor, η σελιδα που μου εδειξες ειναι φοβερη, εχει πολλα ενδιαφερον προγραμματα, ειδα και Mozilla Portable, ειναι καλο? Μπορω να εμπιστευτω αυτο το site και να κατεβασω οτι με ενδιαφερει? Μπορεις να μου συστηνεις ενα προγραμμα με το οποιο να κανω οργανωση των sites που θελω , με ενδιαφερει πχ να τα βαλω σε φακελους, οπως τα sites που εχουν συνταγες να τα βαλω σε ενα φακελο που θα το ονομασω " Συνταγες" κτλπ. Αυτο το προγραμμα το θελω για το Firefox. King, ευχαριστω που προσπαθεις να με βοηθησεις.
δεν χρειάζεσαι κάποιο πρόγραμμα για να κάνεις οργάνωση.
εάν θέλεις να τα αποθηκεύσεις στους σελιδοδείκτες θα ανοίξεις τον firefox -----> θα πας Σελιδοδείκτες ------> Οργάνωση σελιδοδεικτών -----> Bookmarks menu (έτσι είναι στα vista) -----> Οργάνωση (απο το μενού) ------> προσθήκη φακέλου
και ότι αποθηκεύεις σαν σελιδοδείκτης το βάζεις μέσα σε μενού.
επίσης θα σου συνιστούσα να βάλεις το XMarks, είναι πρόγραμμα που σου αποθηκεύει όλους τους σελιδοδείκτες στο ίντερνετ σε έναν λογαριασμό που φτιάχνεις εσύ... ορίστε το λίνκ για να το εγκαταστήσεις στο firefox (είναι addon) http://www.xmarks.com/
Τώρα εάν θέλεις να το αποθηκεύσεις σε φάκελο μέσα στα έγγραφα σου, απλώς δημιουργείς φακέλους ή και υποφακελους εάν θέλεις και αποθηκεύεις τις σελίδες με τον εξής τρόπο.
Ανοίγεις τον firefox -----> πάς στην σελίδα που θέλεις -----> πατάς Αρχείο -----> απόθηκευση σελίδας ως -----> επιλέγεις που θέλεις να την αποθηκεύσεις (δηλαδή μέσα στον φάκελο που δημιούργησες -----> επιλέγεις όνομα εάν θέλεις (προσοχή μην σβήσεις το php.html ή εάν είναι σκέτο .html σβήνεις απλώς το πρώτο μέρος πριν την τελεία) -----> απο κάτω να τσεκάρεις ότι είναι ιστοσελίδα πλήρης -----> και πατάς αποθήκευση και τελείωσες.
Το ειχα βρει οτι ειναι το κουμπι attachments απλα στο firefox δεν δουλευει ενω στο Internet Explorer δουλευει. Τι σημαινει αυτο? Εχει προβλημα ο Firefox? Γιατι δεν δουλευει το toolbar σας οταν ανοιγω την ιστοσελιδα σας στο Firefox? Συγνωμη που σε κουραζω αλλα αυτο το Firefox μου εχει σπασει τα νευρα.
Bookmarks