Εχτες μπηκα στον πινακα ελεγχου και μετα στο προσθαφαιρεση προγραμματων, ηθελα να σβησω καποια προγραμματα που δεν ηθελα πια. Εκει ειδα ενα προγραμμα/αρχειο εγκαταστασης ονοματι Kwinzy 119 και επειδη δεν ηξερα τι ειναι και τι κανει , εψαξα στο google και βρηκα οτι ειναι ταχα κακοβουλο προγραμμα, ετσι εκανα απεγκατασταση. Μετα ομως, οταν ηδη ειχα ανοιχτο το Firefox, και πηγα να το ανοιξω σε αλλη σελιδα, δεν μου ανοιγε. Υστερα σε ενα φορουμ οπου μπαινω δεν λειτουργει το toolbar που εχουμε οταν ποσταρουμε μια απαντηση. Το toolbar το εχουμε για φατσουκια, επικολληση, link και αλλα. Πιστευετε οτι φταει που εκανα απεγκατασταση του Kwinzy? Τι προγραμμα ειναι αυτο? Σας παρακαλω να με βοηθησετε. Ευχαριστω!
Μπες σε safe mode και με το antivirus που εχεις κανε ενα search να δεις τι θα βρει... επισης αν θες δωσε ενα screen shot απο το task manager και συγκεκριμενα τις διεργασιες (ολες ομως... καμια 50αρια θα ειναι)
Ευχαριστω που μου απαντησατε!Πρωτο, ειμαι γενους θηλυκου, δευτερο ειμαι λιγο ασχετη στους υπολογιστες, οποτε πρεπει να μου εξηγησετε πιο απλα, συγνωμη που θα σας κουρασω. Πως να μπω σε safe mode? Τι ειναι το screen shot και που να βρω το task manager και τι ειναι αυτες οι διεργασιες (καμια 50αρια) που ελεγες? Εχω kaspersky. Δεν μου ειπατε τι ειναι αυτο το προγραμμα, νομιζω οτι ειναι καποιο προσθετο του Mozilla. Θα ηθελα να σας ζητησω ακομα μια χαρη, μπορειτε να μου πειτε καποιο site για να κατεβασω μια καλη εκδοση του Mozilla Firefox? Μπορω να εμπιστευτω τα προσθετα του Mozilla? Ευχαριστω για την υπομονη σας.
Ευχαριστω που μου απαντησατε!Πρωτο, ειμαι γενους θηλυκου, δευτερο ειμαι λιγο ασχετη στους υπολογιστες, οποτε πρεπει να μου εξηγησετε πιο απλα, συγνωμη που θα σας κουρασω. Πως να μπω σε safe mode? Τι ειναι το screen shot και που να βρω το task manager και τι ειναι αυτες οι διεργασιες (καμια 50αρια) που ελεγες? Εχω kaspersky. Δεν μου ειπατε τι ειναι αυτο το προγραμμα, νομιζω οτι ειναι καποιο προσθετο του Mozilla. Θα ηθελα να σας ζητησω ακομα μια χαρη, μπορειτε να μου πειτε καποιο site για να κατεβασω μια καλη εκδοση του Mozilla Firefox? Μπορω να εμπιστευτω τα προσθετα του Mozilla? Ευχαριστω για την υπομονη σας.
1ον από όλα καλώς ήρθες στο φόρουμ...
2ον για να μπείς σε safe mode θα πατάς F5 όταν ανοίγεις τον υπολογιστή και θα πάς εκεί που λέει σε ασφαλή λειτουργία (safe mode).
3ον screenshot είναι φωτογραφία της επιφάνεια εργασίας
4ον task manager είναι ένα παράθυρο που δείχνει ποιές διεργασίες τρέχουν αυτή την στιγμή στα windows. Για να ανοίξεις το task manager, θα πατήσεις δεξί κλίκ στην μέση της μπάρας των windows και μετά διαχείριση εργασιών (task manager) ή πατάς μία φορά alt + ctrl + del.
5ον για το firefox θα πας στην κεντρική σελίδα του mozilla.org
6ον ναι μπορείς να εμπιστευτείς τα πρόσθετα του mozilla.
Σας ευχαριστω παρα πολυ που μπου απαντατε τοσο γρηγορα! Θα κανω πρωτα ενα σκαναρισμα για ιους και μετα βλεπουμε. Πως να κανω screeshot?
πατώντας το κουμπί prt screen (ή fn + prt screen) στο πληκτρολόγιο και μετά ανοίγεις ένα οποιοδήποτε πρόγραμμα για επεξεργασία εικόνας και πατάς επικόλληση.
και μετά αποθήκευση! αλλά άμα δεν τα καταφέρεις κάνε το παρακάτω!
υπάρχει και πρόγραμμα για αυτήν την δουλειά! κατέβασε το από εδώ http://www.faststone.org/FSCapturerDownload.htm (αυτό που λέει exe) κάνε εγκατάσταση και εισαι οκ! πολύ εύχρηστο πρόγραμμα!
Ανακαλυψα κατι, δειτε εδω τι βρηκα www.mvps.org/marksxp/WindowsXP/aspdot.php, φρικαρα, τι ειναι και παλι τουτο???!!! Εσβησα εκεινο το λογαριασμο χρηστης, εκανα καλα? Καιλορ, το κουμπι που λες στο πληκτρολογιο δεν δουλευει, μηπος υπαρχει αλλο τροπο? Εκανα σκαναρισμα και δεν υπαρχουν ιους. Το ριμαδι το Μοζιλα καποιες φορες δεν μου ανοιγει οταν κανω κλικ πανω στο εικονιδιο του, να κανω παλι απεγκατασταση????!!!
Bookmarks