Σελίδα 1 από 2 12 ΤέλοςΤέλος
Αποτελέσματα 1 μέχρι 10 από 13

Θέμα: solaris..

kalodios's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    14-06-2008

Προεπιλογή solaris..

Το έχει δοκιμάσει κανείς?

Το είχα εγκαταστήσει μια φορά στον Η/Υ μου (έκδοση 10 νομίζω) να δω τι παίζει άλλα δεν υποστήριζε .....το πληκτρολόγιο.

Υ.Γ. Τώρα που είναι καλοκαιράκι μου έχει ανάψει η περιέργεια για εξερεύνηση, αλλά μάλλον θα δείτε μνμ και σε άλλο section

Υ.Γ.2 Είδα που είναι άδειο αυτό το section και είπα να του βάλω κάτι να υπάρχει

Quote Αρχικό μήνυμα από King_Of_Cats View Post
    Σημερα ειναι Stuxnet και κυνηγαει πυρινικα εργοστασια και εγκαταστασεις, σε λιγο καιρο θα ονομαζεται Skynet, θα ταξιδευει στο χρονο και θα κυνηγαει τη Sarah Connor.

Προεπιλογή

με Vmware πάνω σε win πρώτα γιατί δεν δοκιμάζεις ? εκτός αν έχεις κανέναν δίσκο ξέμπαρκο πάντως εγώ ποτέ δεν κατάφερα να δουλέψω σωστά *ΝΙΧ λειτουργικά
    Overclockers Wannabe Athens dept.

Προεπιλογή

Να σου πω εγώ δεν το έχω δοκιμάσει αλλά σκέφτομαι να του ρίξω κάμια ματιά τώρα που έχω χρόνο. Μαζί με αυτό και το MACOS.

kalodios's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    14-06-2008

Προεπιλογή

Quote Αρχικό μήνυμα από Vatos_locos View Post
    με Vmware πάνω σε win πρώτα γιατί δεν δοκιμάζεις ?
    είχα μόλις κάνει φορμάτ στα win και είπα να πειραματιστώ λίγο

Quote Αρχικό μήνυμα από NGF View Post
    Να σου πω εγώ δεν το έχω δοκιμάσει αλλά σκέφτομαι να του ρίξω κάμια ματιά τώρα που έχω χρόνο. Μαζί με αυτό και το MACOS.
    περιμένω να ακούσω σχόλια...
    πως ακριβώς θα βάλεις mac?

Σημερα ειναι Stuxnet και κυνηγαει πυρινικα εργοστασια και εγκαταστασεις, σε λιγο καιρο θα ονομαζεται Skynet, θα ταξιδευει στο χρονο και θα κυνηγαει τη Sarah Connor.

Προεπιλογή

Ε κάτι θα βρω...καλύτερα με pm

Προεπιλογή

Αντί για vmware γιατί δεν δοκιμάζεις σε VirtualBox;
    Πωλείται hardware (netbook, router, κινητό κλπ)

Quote Αρχικό μήνυμα από Ερνέστο Τσε Γκεβάρα
    Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου. (…) Οι πραγματικοί επαναστάτες δεν κυκλοφορούν με κουκούλες, για έναν επιπλέον λόγο: Γιατί τον καιρό της επανάστασης ο λαός θα πρέπει να αναγνωρίζει στα πρόσωπα των επαναστατών την πρωτοπορία του. Ο λαός δε θεωρεί τιμή του να συναναστρέφεται με κουκουλοφόρους

RealNC's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    26-06-2008

Προεπιλογή

Το έχω σε VM (το είχα δοκιμάσει και native). Δε λέει τίποτα. Φιλικότητα προς το χρήστη = 0 και βρίσκεις δύσκολο το λογισμικό που θες. Απλά το έχω για να δω αν κάνουν compile τα projects μου σε Solaris.
    I made Bill Gates a very happy man; I stopped pirating his software: http://www.opensuse.org

CPU: Intel Core i5 2500K. Ψήκτρα: Xigmatek Achilles S1284 HDT. Mainboard: MSI P67A-C43 B3. RAM: Corsair XMS3 4GB (2x2) 1333 9-9-9-24 (TW3X4G1333C9). GPU: GeCube Radeon 4870. Powered by Gentoo Linux 64-bit

kalodios's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    14-06-2008

Προεπιλογή

Νόμιζα οτι μπορείς να χρησιμοποιήσης προγράμμτα που ειναι για linux.unix based δεν είναι?

RealNC's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    26-06-2008

Προεπιλογή

Unix-based είναι, Linux-based δεν είναι

Ένα άλλο άκυρο είναι ότι θέλει 4 (τέσσερα) λεπτά για να bootάρει σε Dual Core 2.4GHz με 2GB RAM
    I made Bill Gates a very happy man; I stopped pirating his software: http://www.opensuse.org

CPU: Intel Core i5 2500K. Ψήκτρα: Xigmatek Achilles S1284 HDT. Mainboard: MSI P67A-C43 B3. RAM: Corsair XMS3 4GB (2x2) 1333 9-9-9-24 (TW3X4G1333C9). GPU: GeCube Radeon 4870. Powered by Gentoo Linux 64-bit

s.ghost's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    26-06-2008

Προεπιλογή

Ειναι η java που το ξε...λιαζει τεσπα εχω δοκιμασει την 9.0 πολυ καλο οs στρατιωτικο επιπεδο ασφαλειας αλλα τοτε ηθελε πολυ δουλεια για εγκατασταση και εφυγε σε λιγο καιρο!Ο πυρηνας δεν ειναι java ειναι unix!
    AMD Missile Wide Range Weapon..
    can y see Bulldozer coming?

"H Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της Ελευθερίας και της Ισότητας.
    Διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα. Την παρανομία ως Ελευθερία. Την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία"
    Ισοκράτης 436π.Χ-338π.Χ
    Eιμαι noob! (αλλα δεν ξερω τι σημαινει>>..)

Σελίδα 1 από 2 12 ΤέλοςΤέλος

Ετικέτες θέματος

Bookmarks

Δικαιώματα δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα.
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέες απαντήσεις.
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα συνημμένα.
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • BB code is Σε λειτουργία
  • Smilies are Σε λειτουργία
  • [IMG] code is Σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is Σε λειτουργία
  • Ο κώδικας HTML είναι Εκτός λειτουργίας