αν και πιστευω οτι ειναι ενας 8600 απλα ανεβασμενος και τιποτα αλλο παντως με τοσα χρηματα για εμενα πας σε 4core...
όλη η σειρά E8000, όπως και η περισσότερες, είναι με διαφορετικούς πολλαπλασιαστές,εξού και η μεγαλύτερη συχνότητα του E8700 σε σχέση με τον E8600.Kατά τα αλλα είναι ίδιοι.
+1 για Quad σε αυτά τα λεφτά
Πρόσθετο περιεχόμενο. Πατήστε εδώ για εμφάνιση η απόκρυψη
nikk, προτείνω να ανοίξεις ένα thread για να γραφεις εκεί οποτε έχεις νέο review και όχι ξεκάρφωτα σε threads άλλων Aντε, γιατί το παρατράβηξες...
όλη η σειρά E8000, όπως και η περισσότερες, είναι με διαφορετικούς πολλαπλασιαστές,εξού και η μεγαλύτερη συχνότητα του E8700 σε σχέση με τον E8600.Kατά τα αλλα είναι ίδιοι.
+1 για Quad σε αυτά τα λεφτά
Πρόσθετο περιεχόμενο. Πατήστε εδώ για εμφάνιση η απόκρυψη
nikk, προτείνω να ανοίξεις ένα thread για να γραφεις εκεί οποτε έχεις νέο review και όχι ξεκάρφωτα σε threads άλλων Aντε, γιατί το παρατράβηξες...
Δεν νομιζω πως ειναι δουλεια σου να λες τι εκανα καλα και τι οχι, υπαρχουν αλλοι για αυτο τον σκοπο. Δεν εκανα διαφημιση, απλα τονισα το παραδοξο αφου ειπε ο δημητρης πως παει για Pop Corn. Τωρα αν δεν μπορεσες να κανεις τον συσχετισμο δεν φταιω εγω.
Τελευταία επεξεργασία από mihalis2001gr. 25-01-2009 στις 19:52.
Δύσκολο να τον έβγαζε στα 4GHz γιατί πρέπει να είναι όλοι stable. Προσοχή: "stable" δεν σημαίνει απλά αυτό που θεωρούμε εμείς ως stable (π.χ. 24 ώρες Prime ή Orthos). Υπάρχουν συστήματα που είναι μέρες ολόκληρες Orthos stable αλλά μόνο μερικά δευτερόλεπτα IntelBurnTest τους αποδεικνύουν unstable ακόμα και αν πρόκειται για πολύ μικρό OC (π.χ. από stock 3GHz στα 3.2GHz.) Προφανώς ένας stock επεξεργαστής δεν μπορεί να ρισκάρει να είναι "unstable" ακόμα και με το ποιο extreme torture test. Πρέπει να είναι πάντα 100% stable, ασχέτως με τι τον βαράς.
Τελευταία επεξεργασία από RealNC. 25-01-2009 στις 19:31.
I made Bill Gates a very happy man; I stopped pirating his software: http://www.opensuse.org CPU: Intel Core i5 2500K. Ψήκτρα: Xigmatek Achilles S1284 HDT. Mainboard: MSI P67A-C43 B3. RAM: Corsair XMS3 4GB (2x2) 1333 9-9-9-24 (TW3X4G1333C9). GPU: GeCube Radeon 4870. Powered by Gentoo Linux 64-bit
Δεν νομιζω πως ειναι δουλεια σου να λες τι εκανα καλα και τι οχι, υπαρχουν αλλοι για αυτο τον σκοπο. Δεν εκανα διαφημιση, απλα τονισα το παραδοξο αφου ειπε ο μιχαλης πως παει για Pop Corn. Τωρα αν δεν μπορεσες να κανεις τον συσχετισμο δεν φταιω εγω.
Bρε δεν είπα εγώ πως πάω για ποπ κορν , ο Δημήτρης το είπε .
Δύσκολο να τον έβγαζε στα 4GHz γιατί πρέπει να είναι όλοι stable. Υπάρχουν συστήματα που είναι μέρες ολόκληρες Orthos stable αλλά μόνο μερικά δευτερόλεπτα IntelBurnTest τους αποδεικνύουν unstable ακόμα και αν πρόκειται για πολύ μικρό OC.
Ενταξει τα 4.0GHz μπορει να ειναι υπερβολη αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι παρολο που ειναι ιδια τεχνολογια ειναι διαφορετικο binning και δεν ειναι απλα ενας Ε8600 πουσαρισμενος, αρα μπορει να κανει περισσοτερα απο οσο ενας Ε8600.
[Off topic] Εγω θα το πω και εσεις καντε οτι θελετε.
Nομιζω οτι πρεπει να δινουμε την προσοχη μας στην ειδηση και οχι στα μικρολαθακια που γινονται, θα επρεπε να ειμαστε πιο ελαστικοι με ενα παιδι δεκατεσσαρων χρονων το οποιο κανει εξαιρετικη δουλεια κατα την γνωμη μου.
H Intel χτές ''έκλεισε'' το link του E8700-> http://ark.intel.com/cpu.aspx?groupID=37019 και είπε δημοσίως: "That information was posted in error and we are not commenting on any plans we may or may not have for that unannounced SKU…"
Φαίνεται όμως ότι ένα ευρωπαϊκό κατάστημα(συγκεκριμένα βελγικό) τον έχει ήδη προσθέσει στα προϊόντα της προς πώληση με τιμή ¤ 259,90, 25E ακριβότερος από τον αμέσως επόμενο Ε8600.
Bookmarks