Ο CPUsers Opera Explorer είναι ένα widget για τον Opera browser με το οποίο μπορείτε να ταξιδεύετε μέσα από το CPUsers κατευθείαν σε όποιο forum θέλετε. Το widget περιλαμβάνει τις 10 κατηγορίες των forums. Διαλέγετε κατηγορία και πηγαίνετε στο forum που θέλετε σε χρόνο 0!
Eγώ προσωπικά συμφωνώ απόλυτα με την πρόταση του didicola γιατί είναι πάρα πολύ χρήσιμο με ένα κουμπάκι να βλέπεις τα new posts και σε ένα widget που αποσκοπεί στην ευχρηστία δε θα πρέπει να λείπει.
Το θέμα είναι ότι όπως είναι το panel με τα 10 buttons κατηγοριών που μου ζητήθηκαν να φτιάξω, δεν υπάρχει χώρος για 11ο. Μάλιστα επειδή ο αριθμός γίνεται μονός πλέον, δημιουργεί άλλα ένα πρόβλημα γεωμετρίας.
Η λύση που προτείνω εγώ ώστε να μην αυξηθεί κι άλλο το μέγεθος του panel είναι να μικρύνουν όλα τα πλήκτρα κατα 1/5 και να προστεθεί ένα 11ο, το οποίο να έχει και λίγο μεγαλύτερο μέγεθος λόγω της σημασίας του.
Εϊναι το καφέ κουμπάκι που έφτιαξα δεξιά με το σύμβολο των νέων μηνυμάτων.
Αύξησα επίσης ελαφρά το μπλε γίσο, ωστε να χωρέσει πάνω δεξιά το πράσινο κουμπάκι "Χ" που θέλει να βάλει ο NGF
Τελευταία επεξεργασία από Nikgr. 21-01-2009 στις 14:00.
Hometheater PC: intel Dualcore 5300, 4GB ram, ati 5770 με έξοδο DTS HD master audio και Dolby TrueHD, 3x 2TB WD green Eνισχυτής: Onkyo TX-SR608 TV: Panasonic plasma 50'' Ηχεία: Crystal audio TX-T2-12 5.1
Πολύ καλή η ιδέα σου didicola και η μείωση διαστάσεων Νίκο. Γενικά θα μπορούσαν να μπουν κάποια συχνά χρησιμοποιούμενα shorcuts όπως τα νέα μηνύματα βέβαια ή και κάποιες άλλες επιλογές όπως user cp κτλ. Στην τελευταία περίπτωση θα ήταν καλό νομίζω να μπει ένα κουμπί που όταν το πατάς θα σου ανοίγει μενού για όλα αυτά. Στη θέση πχ του κουμπιού για νέα μηνύματα το κουμπί να ανοίγει τη λίστα που λέω. Αυτό κυρίως για να μην μεγαλώνει το widget.
και να καταργήσουμε δηλαδή το κουμπί με τα new posts? Eγώ το θεωρώ το πιο σημαντικο κουμπί στο καθημερινό navigation.
Τα user settings δεν τα αλλάζεις καθε μέρα και εμένα μου φαίνεται ψιλοάχρηστο ως button, εκτός αν πρόκειται να υποκαταστήσουμε όλη την τωρινή οριζόντια toolbar.
Επίσης για νέα pms πετάγεται έτσι κι αλλιώς και τώρα popup οπότε δεν ξέρω πόσο απαραίτητο είναι. Ίσως για όλα αυτά να έμπαιναν κάποια δευτερεύοντα (ακόμα πιο μικρά) πλήκτρα σε 3η σειρά.
Γενικά πάντως βλέπω χλιαρή απήχηση μέχρι τώρα και πολύ φοβάμαι ότι τζάμπα παιδευόμαστε αν δεν έχει σκοπό να το χρησιμοποιήσει ο κόσμος.
Hometheater PC: intel Dualcore 5300, 4GB ram, ati 5770 με έξοδο DTS HD master audio και Dolby TrueHD, 3x 2TB WD green Eνισχυτής: Onkyo TX-SR608 TV: Panasonic plasma 50'' Ηχεία: Crystal audio TX-T2-12 5.1
Η αλήθεια είναι ότι οι πιο πολλοί είναι firefoxάκηδες...(addon in progress...) Εμείς πάντως μπορούμε να βάλουμε το κουμπί με τα νέα posts και να κάνουμε το widget πιο γρήγορο στην επιλογή forums και μετά από εκεί και πέρα βλέπουμε ανταπόκριση και συνεχίζουμε κατάλληλα.
Mπραβο βρε παιδια αν και δεν μ'αρεσει και πολυ ο opera. Μπραβο για την δουλεια σας και το μερακι σας.
Εχω ερωτησεις: (οχι που δεν θα ειχα). α.addon δεν σημαινει οτι ειναι ενσωματωμενο στον browser.Aυτο μου φαινεται σαν ξεχωριστη εφαρμογη. β.η εφαρμογη αυτη παιζει μονη της ή θελει και τον opera?
AMDMissile Wide Range Weapon.. can y see Bulldozer coming? "H Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της Ελευθερίας και της Ισότητας. Διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα. Την παρανομία ως Ελευθερία. Την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" Ισοκράτης 436π.Χ-338π.Χ Eιμαι noob! (αλλα δεν ξερω τι σημαινει>>..)
Bookmarks