Aνοίγω ένα νέο thread με θέμα wallpapers που μπορεί να έχουμε φτιάξει σχετικά με το forum και θέλουμε να μοιραστούμε με τους υπόλοιπους.
Κάνω την αρχή με ένα ξεκούραστο στο μάτι wallpaper σε διάφορες αναλύσεις. Το ανέβασα στο RS γιατί και τα sites φιλοξενίας φωτογραφιών έχουν περιορισμούς στις μέγιστες αναλύσεις
Οι αναλύσεις ξεκινάνε απο 1024Χ768, 1280Χ800, 1280Χ1024, 1680Χ1050, 1920Χ1200, 2048Χ1280 μέχρι και 2560Χ1600 για τους τυχερούς με 30'' TFT.
Πλάκα μου κάνεις. Πω πω Νίκο δεν ξέρω τι να πω. Μιλάει μόνο του το wallpaper. Πρέπει να αρχίσεις να κάνεις μαθήματα photoshop. Τα σπας κανονικά και λίγα λέω.
Καπου εδώ νομίζω οτι εκτός απο το ΜΠΡΑΒΟ θα ταίριαζε για τον νίκο... Το internet είναι η ζωή μου...και το Photoshop η επιλογή μου! !!!
I am what i am....STOP trying 2 Define me!!
Το μόνο καλύτερο από μια γυμνή γυναίκα είναι δυο γυμνές γυναίκες.
Το σεξ μεταξύ δύο ανθρώπων είναι ένα ωραίο πράγμα. Μεταξύ πέντε, είναι φανταστικό.
Η βασική διαφορά του σεξ επί πληρωμή και του σεξ δωρεάν είναι ότι συνήθως το πληρωμένο σεξ κοστίζει λιγότερο.
Όταν ένας άντρας λέει πρόστυχα λόγια σε μια γυναίκα, είναι σεξουαλική παρενόχληση. Όταν μια γυναίκα λέει πρόστυχα λόγια σ' έναν άντρα, είναι 4 ευρώ το λεπτό.
Bookmarks