Πάω να βρω τις ντομάτες i7 ?????? A must. Τι έγινε έπαιξε καμιά συμφωνία rockstar και intel? Τέσπα..ευτυχώς που εγώ δεν έχω έτσι και αλλιώς σύστημα γιατί αν είχα high end pc και έβλεπα τέτοια πράγματα στην οθόνη μου θα τα έπαιρνα πάραααα πολύ.
I made Bill Gates a very happy man; I stopped pirating his software: http://www.opensuse.org CPU: Intel Core i5 2500K. Ψήκτρα: Xigmatek Achilles S1284 HDT. Mainboard: MSI P67A-C43 B3. RAM: Corsair XMS3 4GB (2x2) 1333 9-9-9-24 (TW3X4G1333C9). GPU: GeCube Radeon 4870. Powered by Gentoo Linux 64-bit
1) κακό port του αιώνα ( δεν πρέπει να υπάρχει χειρότερο ) 2) κακό optimization του αιώνα ( βασικά ποιό optimization ? ) 3) κακο programming ever ( no doubt ) 4) buggy game που έχω δοκιμάσει 5) μοναδικό παιχνίδι που με γραφικά τάξης F.E.A.R. καταφέρνει να "ζυγίζει" σχεδόν το ίδιο με το Crysis [ έλεος δηλαδή ]
Πάω να βρω τις ντομάτες i7 ?????? A must. Τι έγινε έπαιξε καμιά συμφωνία rockstar και intel? Τέσπα..ευτυχώς που εγώ δεν έχω έτσι και αλλιώς σύστημα γιατί αν είχα high end pc και έβλεπα τέτοια πράγματα στην οθόνη μου θα τα έπαιρνα πάραααα πολύ.
Mην στενοχωριέσαι μα το ίδιο pc έχουμε (P4 3GHz Northwood S478 - 6 χρονών pc )
Όχι, όχι να διευκρινήσω σε αυτό το σημείο, ότι το
Αρχικό μήνυμα από kiwi
Agree, i7 is a must for GTA
έγραψε όπως πρόσθεσα στο quote, ο kiwi - Latvian overclocker, προς αποφυγής παρεξηγήσεων
Αρχικό μήνυμα από RealNC
Απλά θέλουν τον κόσμο να πάρει XBOX.
Max στο XBOX 360 τρέχει σε 720p, με λιγότερα textrues και μικρότερο draw distance από την pc version ... Οπότε φυσικό είναι να τρέχει χωρίς κολλήματα, εφόσον μιλάμε για υποδυέστερη έκδοση του GTA σε σχέση με αυτή του pc
Αρχικό μήνυμα από billpeppas
Μιλάμε για το πιο:
1) κακό port του αιώνα ( δεν πρέπει να υπάρχει χειρότερο ) 2) κακό optimization του αιώνα ( βασικά ποιό optimization ? ) 3) κακο programming ever ( no doubt ) 4) buggy game που έχω δοκιμάσει 5) μοναδικό παιχνίδι που με γραφικά τάξης F.E.A.R. καταφέρνει να "ζυγίζει" σχεδόν το ίδιο με το Crysis [ έλεος δηλαδή ]
Τώρα μάλιστα
Τελευταία επεξεργασία από George_o/c. 07-12-2008 στις 19:36.
Max στο XBOX 360 τρέχει σε 720p, με λιγότερα textrues και μικρότερο draw distance από την pc version ... Οπότε φυσικό είναι να τρέχει χωρίς κολλήματα, εφόσον μιλάμε για υποδυέστερη έκδοση του GTA σε σχέση με αυτή του pc
Ε και; Τι σχέση έχει με το ότι θέλουν τον κόσμο να πάρει XBOX;
I made Bill Gates a very happy man; I stopped pirating his software: http://www.opensuse.org CPU: Intel Core i5 2500K. Ψήκτρα: Xigmatek Achilles S1284 HDT. Mainboard: MSI P67A-C43 B3. RAM: Corsair XMS3 4GB (2x2) 1333 9-9-9-24 (TW3X4G1333C9). GPU: GeCube Radeon 4870. Powered by Gentoo Linux 64-bit
Τέσπα, αν ήθελαν ο κόσμος να πάρει XBOX για να παίξει το game, δεν θα έβγαζαν version για pc ... Δεν είναι και ότι έξυπνο, να μπει σε έξοδα να κάνει έστω και πενιχρό optimization (γιατί και αυτό κοστίζει) απλά και μόνο για να αναγκάσει τον κόσμο να αγοράσει XBOX ...
Εγώ νομίζω πως την PC version την βλέπουν ως αγγαρεία και θα ήθελαν όλοι να έχουν PS3 και XBOX. Ότι ισχύει για την Epic (που τελικά δεν ασχολήθηκε καν με PC έκδοση του Gears of War 2 και ούτε σκοπεύει) ισχύει και για πολλές άλλες εταιρίες. Δε θα με εξέπληττε αν η Rockstar ακολουθούσε τα χνάρια της Epic και σταματούσε να βγάζει πλέον νέους τίτλους για PC.
Bookmarks