Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου. (…) Οι πραγματικοί επαναστάτες δεν κυκλοφορούν με κουκούλες, για έναν επιπλέον λόγο: Γιατί τον καιρό της επανάστασης ο λαός θα πρέπει να αναγνωρίζει στα πρόσωπα των επαναστατών την πρωτοπορία του. Ο λαός δε θεωρεί τιμή του να συναναστρέφεται με κουκουλοφόρους
Επειδη δεν φαινεται στην φωτογραφια μπορεις να μου πεις που βγαζει τον αερα το τροφοδοτικο?
Εχει εγκοπες στο πισω μερος?
Αρχικό μήνυμα από spiderdim
Καρτα γραφικων να δω ποτε θα παρω... Ισως παρω DDR6 οταν βγουν (και αν)! LOL
Μια καλη καρτα γραφικων ειναι παντα ακριβη,μετα απο μερικους μηνες απο οταν την παρεις κατι αλλο καλλιτερο εχει βγει και αισθανεσαι οτι εκανες λαθος αγορα.
Ρωτα και εμενα με την 8800GTX,κατι ξερω
Δυσκολη αποφαση...ισως ενα SLI με δυο φτηνες καρτες να ειναι οτι καλλιτερο.
εχει εναν ανεμιστηρα 14αρι απο κατω και απο πισω απλα την κλασσικη σιτα... μεσα εχει τοποθετημενα καποια τζαμακια ετσι ωστε να διωχνει τον αερα με ευκολια... Εχω dial up και δεν μπορω να ανεβασω με ευκολια φωτο...
Mεγειές το psu Mε βλέπω να αλλάζω στρατόπεδο σύντομα...Βλέπω τι προσφέρουν οι Black Edition και την τιμή τους...και μετανιώνω που πήγα σε intel.
Για κάρτα γραφικών φίλε spiderdim μην δώσεις πάνω από 100ε, τζάμπα λεφτά τα θεωρώ πλέον...Την έπαθα με τις δύο(ναι τόσο βλάκας ήμουν) 7950gt...πίκρα...
Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου. (…) Οι πραγματικοί επαναστάτες δεν κυκλοφορούν με κουκούλες, για έναν επιπλέον λόγο: Γιατί τον καιρό της επανάστασης ο λαός θα πρέπει να αναγνωρίζει στα πρόσωπα των επαναστατών την πρωτοπορία του. Ο λαός δε θεωρεί τιμή του να συναναστρέφεται με κουκουλοφόρους
Μήτσο καλοδούλευτο. Το psu απλά τα σπάει. Και 850 W. Δεν θα ξέρεις τι να τα κάνεις αν και το πρόβλημα θα το λύσει μάλλον καμιά μελλοντική κάρτα γραφικών
Mεγειές το psu Mε βλέπω να αλλάζω στρατόπεδο σύντομα...Βλέπω τι προσφέρουν οι Black Edition και την τιμή τους...και μετανιώνω που πήγα σε intel.
Για κάρτα γραφικών φίλε spiderdim μην δώσεις πάνω από 100ε, τζάμπα λεφτά τα θεωρώ πλέον...Την έπαθα με τις δύο(ναι τόσο βλάκας ήμουν) 7950gt...πίκρα...
Φίλε mihalis, οι 7άρες nvidia δεν κάναν καλό scaling σε sli. Ξέρω τι σου λέω. Κάθε γενιά έκανε και καλύτερο scaling (γι'αυτό και παλιά λέγανε ότι δεν αξίζει το sli). Τα πράγματα πλέον έχουν αντιστραφεί (είχα sli από τις nvidia geforce 6ης γενιάς).
Για την επιλογή cpu, δεν θα σχολιάσω καν.
Y.Γ. Πάλι βγήκα offtopic...
AMD Phenom II 955 rev. c3 Black Edition, Asus Crosshair II, Thermalright True Black 120, 8gb DDR2 Kingston HyperX 1066, 2x Gainward GTS450 Golden Sample@sli, 2x WD 500gb AALS 32mb cache RAID-0, 1x Seagate 500gb 7200.11 32mb cache, 1x 500gb WD AAKS 16mb cache, WD My Book 500gb + Lacie silverscreen 500gb, SB X-Fi Platinum, Tt Toughpower 1200w, DVD LG, DVD/RW NEC Labelflash, Coolermaster HAF 932, Acer 2016w widescreen - Powered by Win7 Ultimate x64
Work PC: AMD x2 3800+, Asus A8V Deluxe, 2gb DDR1 Kingston, Gigabyte Radeon 4650 1gb AGP, WD 160gb Caviar & Seagate 160gb@Raid-0, SB Audigy, Tt Toughpower 700w, DVD LG, DVD/RW LG Lightscribe, Acer 19'' widescreen - Powered by Win7 Ultimate
Bookmarks